SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > Novak Djokovic a servit călătorii metroului cu gogoși la New York

Novak Djokovic a servit călătorii metroului cu gogoși la New York

Novak Djokovic a servit gosoși la metrou in New York

Novak Djokovic a schimbat racheta cu o tavă cu gogoși după ce a câștigat al treilea titlu la US Open. Sârbul a servit călătorii metroului din New York.
A devenit deja o tradiție ca învingătorii întrecerilor de simplu de la US Open să facă, în ziua următoare succesului, un tur al celor mai importante televiziuni americane. Unde vorbesc despre experiența trăită, despre cum li s-a părut turneul și cât de tare i-a bucurat victoria, dar în care sunt supuși uneori și la diverse provocări. Pentru Djokovic, cei de la NBC au pregătit ceva special: i-au propus să împartă gogoși la metroul din New York. Cum sârbul e unul dintre cei mai eschiși jucători din circuit a răspuns imediat pozitiv. De altfel, probabil că singurul lui regret a fost că nu i-a venit chiar lui ideea să facă acest lucru. El e singurul jucător profesionist care la prima conferință de presă de la Australian Open, în fiecare an, îi servește pe ziariști cu bomboane.

Novak Djokovic a servit gosoși la metrou in New York
Novak Djokovic a servit gosoși la metrou in New York

Novak Djokovic a reușit duminică să-l egaleze la numărul trofeelor de Grand Slam cucerite pe Pete Sampras, cu 14 reușite. Ultimul diamant adăugat coroanei a fost cel de la US Open, după ce l-a învins cu scorul de 6-3, 7-6, 6-3 pe argentinianul Juan Martin del Potro.

Dar momentul metroului nu a fost singura experiență memorabilă pentru fostul lider mondial după ce a cucerit a treia oară titlul în SUA. El a făcut ședința foto oficială cu trofeul la Muzeul American de Istorie Naturală.

Novak Djokovic, cu trofeul US Open 2018 la Muzeul de Istorie Naturală din New York
Novak Djokovic, cu trofeul US Open 2018 la Muzeul de Istorie Naturală din New York
Leave a Reply

Top