SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep are un nou membru în echipă. Iată cine este

Simona Halep are un nou membru în echipă. Iată cine este

Simona Halep si bucuria victoriei la Montreal Rogers Cup 2018

Simona Halep a decis să își ia un nou membru în echipă în acest final de sezon. Este vorba de un sparring-partner cu care se înțelege foarte bine de doi-trei ani, William Birău.




La Wuhan, Simona Halep este fără Darren Cahill, dar are o echipă serioasă alături. Este vorba de mai vechii ei colaboratori, Teo Cercel și Andrei Cristofor, dar și de nou venitul William Birău. În vârstă de 21 de ani, acesta este sparring-partner-ul fetelor noastre din Fed Cup și, iată, acum, a fost cooptat în echipa liderului mondial WTA.

CITEȘTE ȘI: Cu cine ar putea juca Simona Halep în turul doi la Wuhan 2018




De altfel, așa cum mărturisea într-un interviu exclusiv pentru Doartenis.ro anul trecut, el a fost descoperit de un fost antrenor al Simonei Halep, Daniel Dobre. Acesta l-a invitat să le fie sparring partner fetelor din Fed Cup în 2016 și de atunci face parte integrantă din echipa României.

CITEȘTE ȘI: Povestea lui William Birău, sparring-partner-ul Simonei Halep în China.

Prima fotografie a noii echipe a Simonei Halep a fost publicată azi, pe rețelele sociale, acolo unde în puteți vedea pe Williams Birău alături de ceilalți doi români din echipă, Teo Cercel și Andrei Cristofor, la petrecerea jucătoarelor de la Wuhan.




William Birău, primul din dreapta, alături de Simona Halep și restul echipei
William Birău, primul din dreapta, alături de Simona Halep și restul echipei

Leave a Reply

Top