SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > US Open 2018: Serena Williams și Naomi Osaka vor juca finala

US Open 2018: Serena Williams și Naomi Osaka vor juca finala

Serena Williams este in sferturile de finală ale US Open 2018

Finala feminină de la US Open 2018 va fi un duel al generațiilor. Serena Williams (36 de ani) va juca împotriva japonezei Naomi Osaka (20 de ani) pentru titlul ultimului turneu de Grand Slam al anului.
În semifinale, Serena Williams a învins-o fără prea mari emoții, cu 6-3, 6-0, pe letona Anastasija Sevastova și s-a calificat pentru a noua oară în ultimul act la US Open. Ea a cucerit deja 6 trofee și se îndreaptă spre un record, nimeni nemaireușind să cucerească de 7ori titlul la Flushing Meadow. Ea are în total 23 de trofee de Grand Slam și va juca cea de-a 31-a finală de Mare Șlem din carieră.

Adversară în ultimul act îi va fi japoneza minune Naomi Osaka, născută în anul în care americanca juca primul Grand Slam din carieră. Asiatica a învins-o cu scorul de 6-2, 6-4 pe finalista precedentei ediții, americanca Madison Keys, și s-a calificat în prima finală de Mare Șlem a carierei. Osaka are un mic ascendent moral, dacă poți avea așa ceva în fața Serenei, deoarece a învins-o în primăvară pe americancă la Miami. Numai că acum altele sunt datele problemei, iar Serena este mult mai bine pregătită fizic față de începutul sezonului.

Finala va avea loc sâmbătă seară și va fi televizată, evident, pe Eurosport.

CITEȘTE ȘI:  US Open 2018: Sorana Cîrstea, singura româncă învingătoare marți. Mihaela Buzărnescu s-a retras

Leave a Reply

Top