SUNTETI AICI
ACASA > Romani > WTA Wuhan 2018: Simona Halep are numai finale în drum spre trofeu

WTA Wuhan 2018: Simona Halep are numai finale în drum spre trofeu

Simona Halep WTA Cincinnati 2018

Simona Halep a participat vineri la tragerea la sorți a meciurilor tabloului principal de la Wuhan 2018, dar nu a putut infruneța prea mult norocul. Ea va avea numai meciuri cu adversare de top în drumul spre finala la care visează toți fanii ei.




Simona Halep, liderul clasamentului mondial și principala favorită a turneului WTA Wuhan 2018, are primul tur liber, dar din al doilea începe greul. Pentru că acolo o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre slovacele Magdalena Rybarikova, locul 35 WTA, şi Dominika Cibulkova, locul 30 WTA.

În optimile de finală adversara Simonei ar putea fi rusoaica Daria Kasatkina, pentru ca in sferturi să-i iasă în față una dintre următoarele: Julia Goerges, Victoria Azarenka sau Elina Svitolina. În semifinale, numele cele mai importante posibile adversare să fie Angelique Kerber sau Petra Kvitova.




Anul trecut, Simona Halep a fost învinsă în turul secund la Wuhan, fiind învinsă clar de Daria Kasatkina, scor 6-2, 6-1. Partea bună a rezultatului de atunci este că acum orice victorie va aduna puncte în zestrea liderului mondial.

Simona Halep este singura jucătoare din România prezentă pe tabloul principal al turneului de la Wuhan. Inițial fusese acceptată și Mihaela Buzărnescu, dar aceasta s- retras din cauza accidentării suferite la Montreal. Simona a fost prezentă și la tragerea la sorți, așa că mai jos puteți vedea câteva fotografii făcute cu acest prilej.

În calificări am avut trei românce, dar doar Monica Niculescu a ajuns în turul secund. Celelalte două, Ana Bogdan și Sorana Cîrstea, au pierdut în primul meci.

Leave a Reply

Top