SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Marius Copil > Marius Copil e în semifinale la Basel și va ocupa de luni cel mai bun loc din carieră

Marius Copil e în semifinale la Basel și va ocupa de luni cel mai bun loc din carieră

marius copil

Marius Copil face, la Basel, cel mai bun turneu din carieră. El s-a calificat în premieră în semifinalele unei competiții ATP 500 și, drept urmare, va urca pe cel mai bun loc al carierei de luni.
Marius Copil continuă parcusul foarte bun de la Basel. El s-a calificat pentru prima dată în carieră în semifinalele unui turneu ATP 500, după ce l-a învins cu scorul de 7-6, 7-5 pe americanul Taylor Fritz. Meciul a durat o oră şi 52 de minute.

Următorul adversar al tenismenului nostru va fi învingătorul meciului dintre Roberto Bautista Agut (26 ATP) şi germanul Alexander Zverev (5 ATP). Indiferent de rezultatul meciului de sâmbătă, Copil va urca, de luni, pe cel mai bun loc al carierei, urmând să ocupe cel puțin poziția a 72-a în lume.

Pentru tenismenul român este a doua semifinală ATP din carieră, după cea de la Sofia, tot din acest an, însă la un turneu de 250 de puncte. Atunci el a jucat finala.Leave a Reply

Top