SUNTETI AICI
ACASA > International > A fost lider mondial în 2017, iar acum a anunțat că se retrage

A fost lider mondial în 2017, iar acum a anunțat că se retrage

Lumea tenisului va fi mai săracă de anul viitor. Cehoaica Lucie Safarova, fost lider mondial WTA la dublu anul trecut, a anunțat că Australian Open 2019 va fi ultimul turneu la care va mai participa.
În prezent pe locul 106 mondial la simplu, Lucie Safarova a fost măcinată în ultimul an de foarte multe accidentări care au făcut-o să ia decizia radicală. “Iubesc tenisul, îmi va lipsi mult. Însă vreau să termin frumos, a venit momentul. Am avut o carieră frumoasă, sunt foarte mulţumită de ce am realizat”, a spus sportiva în vârstă de 31 de ani.

De-a lungul carierei ei, Lucie Safarova a cucerit 7 titluri WTA la simplu și o groază de trofee la dublu, dar cele mai importante sunt cele 5 cucerite în turneele de Grand Slam alături de Bethanie Mattek-Sands. De asemenea, a câștigat de patru ori Fed Cup (2011, 2012, 2014, 2015).

Ca și cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, la Jocurile Olimpice din 2016, Lucie a cucerit medalia de bronz, alături de Barbora Strycova.

În 2015, Safarova a ajuns pe cea mai bună poziție de simplu, ocupând locul 5 în lume. Dar chiar dacă a fost o bună jucătoare de simplu, ea rămâne în istorie ca un fost lider mondial de dublu. Această performanță a fost atinsă pentru prima dată la 21 august 2017 și nu a fost doar o apariție meteorică, pentru că a încheiat anul 2017 pe primul loc în lume.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top