SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Horia Tecău s-a calificat în finală la Paris. E a 54-a finală a carierei. Iată de la ce oră va juca duminică

Horia Tecău s-a calificat în finală la Paris. E a 54-a finală a carierei. Iată de la ce oră va juca duminică

horia tecau jean julien rojer

Horia Tecău și olandezul Jean Julien Rojer s-au calificat în finala Mastersului de la Paris după o victorie mare. Duminică joacă pentru trofeu, al 36-lea al carierei.
În semifinalele turneului de la Paris, Horia Tecău și Jean Julien Rojer au învins cu scorul de 6-1, 7-5 perechea Mike Bryan/ Jack Sock, cap de serie numărul 2.

În finală, Tecău și Rojer vor juca împotriva cuplului Marcel Granollers/ Rajeev Ram. O victorie în acest meci l-ar readuce pe Horia Tecău în Top 20 mondial al probei de dublu. Dacă va pierde, el va avea oricum un salt de 6 locuri, urmând să ocupe locul 25 în lume.

Finala de la Paris va avea loc la ora 13.15, ora României.Horia Tecău are 35 de titluri ATP în carieră

Pentru Horia Tecău, finala de duminică va fi cea de-a 54-a. El a cucerit până acum 35 de titluri, două dintre ele anul acesta. Interesant este că din 2016, Horia și Jean Julien Rojer nu au mai pierdut nici o finală, cucerind în schimb 6 titluri, printre care și pe cel de la US Open, anul trecut.

Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top