SUNTETI AICI
ACASA > International > Un fost campion de Grand Slam, arestat în SUA pentru atac

Un fost campion de Grand Slam, arestat în SUA pentru atac

Justin Gimelstob

Informații șocante vin din SUA, acolo unde un fost campion de Grand Slam a fost arestat pentru atacarea unui fost prieten, în noaptea de Halloween. Americanul Justin Gimelstob a fost eliberat pe cauțiune și va apărea în fața judecătorului pe 3 decembrie.
Conform raportului poliției, în noaptea de 31 octombrie, Justin Gimelstob, îmbrăcat în uniforma de pilot din filmul ”Top Gun”, l-a atacat pe stradă pe Randall Kaplan, care se afla acolo cu soția și fiica sa. Kaplan, care ar fi fost lovit de 50 de ori de fostul tenismen, era vizibil învinețit și zgâriat.

Nu e prima dată când Gimelstob este acuzat de atac. Fosta lui soție, Cary, a obținut un ordin de restricție împotriva lui în 2016, acuzându-l că a bătut-o, dar și că a furat de la ea.

În vârstă de 41 de ani, Justin Gimelstob a cucerit în 1998 titlurile de dublu mixt la Australian Open și Roland Garros, alături de americanca Venus Williams. Ca jucător de simplu a fost bun, dar nu a excelat niciodată, drept urmare a ajuns pe locul 63 în lume, dar nu a cucerit nici un titlu. Totuși, el a rămas un nume important în tenis, fiind ales și în Board-ul ATP. Australianul Lleyton Hewitt, cel mai tânăr lider din istorie, a cerut pe Twitter demiterea americanului de acolo, însă ATP nu a luat nici o măsură încă.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top