SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Patrick Ciorcila > Un fost tenismen din ATP a intermediat relația dintre Simona Halep și Banca Transilvania

Un fost tenismen din ATP a intermediat relația dintre Simona Halep și Banca Transilvania

roger federer patrick ciorcila zurich

Simona Halep a anunțat joi semnarea unui contract de sponsorizare cu Banca Transilvania.Iată cine a convins-o pe Simona de seriozitatea parteneriatului și cum a ajuns liderul clasamentului WTA să semneze chiar cu această bancă deși e de presupus că a primit oferte și de la altele.
Banca Transilvania este una dintre instituțiile financiare cele mai apropiate de sport datorită implicării fostului tenismen profesionist Patrick Ciorcilă. În vârstă de 22 de ani, acesta a jucat tenis în circuitul ATP în vremea liceului, ajungând până pe locul 534 în lume în 2014, adică atunci când avea 18 ani. Acesta este nimeni altul decât fiul fondatorului Băncii Transilvania, actualul președinte al acesteia, Horia Ciorcilă. Și, în mod logic (nu am nici o confirmare oficială, dar lucrurile nu pot sta altfel), el este cel care a avut ideea și cel care a și reușit să o convingă pe Simona Halep de seriozitatea afacerii și a parteneriatului cu această bancă. Pentru că, atunci când ești lider mondial și ai aproape 30 de milioane de euro în cont, aspectele legate de seriozitatea, credibilitatea și proiectele potențialului sponsor contează mai mult decât banii câștigați din semnarea respectivului parteneriat.

VEZI AICI: Prima reclamă filmată de Simona Halep pentru Banca Transilvania

Atras de marketingul sportiv, Patrick Ciorcilă este exact omul potrivit la locul potrivit, făcând în mod firesc legătura dintre lumea financiară – reprezentată de bancă – și lumea sportului, pe care o cunoaște foarte bine și de care, din fericire, a rămas atras. Așa că de-a lungul ultimilor ani foarte multe de sponsorizare s-au semnat între unitatea bancară și diverse echipe, sportivi sau evenimente sportive. Nu voi aminti decât că multipla campioană a României la baschet masculin, Universitatea Cluj-Napoca, poartă de câteva sezoane și inițialele BT. De asemenea, sala Polivalentă din Cluj, cea mai mare din România în acest moment, se cheamă BT Arena, după ce Banca Transilvania a cumpărat dreptul de folosire a numelui după un model patentat de decenii în străinătate.

În plus, să nu uităm de noul eveniment apărut pe agenda clujeană în acest arena, Sports Festival, care e sponsorizat și organizat de Banca Transilvania după o idee a aceluiași Patrick Ciorcilă. Acest festival a reușit să aducă la Cluj-Napoca nume mari ale tenisului mondial, cum sunt Goran Ivanisevic sau Mike Bryan. Iar pentru anul viitor este pregătită o surpriză de proporții, cu nume imense la meciul demonstrativ de tenis.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top