SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Damaschin > Există un clasament în tenis în care avem două jucătoare în Top 3 și 11 tenismene în Top 90

Există un clasament în tenis în care avem două jucătoare în Top 3 și 11 tenismene în Top 90

Ilona Ghioroaie tenis itf clasament

Începând din 2019, în tenisul mondial va apărea un nou clasament mondial al jucătoarelor și jucătorilor: clasamentul ITF. Iar româncele stau tare bine acolo.
Nou înființatul clasament este alcătuit pe baza punctelor obținute de jucătoare și de jucători pe baza punctelor câștigate doar în turneele ITF și va fi folosit pentru a-i ajuta pe practicanții tenisului să ajungă pe tablouri la competițiile desfășurate sub egida ITF. Cine vrea să știe detalii tehnice le găsește pe site-ul ITF.

Indiferent care ar fi motivele pentru care a fost inventat noul clasament, cert este că e o adevărată plăcere să privești ierarhia feminină. În Top 3 ITF feminin avem două fete, în Top 50 ITF – 8, iar între primele 90 – 11.

Cel mai bine clasată în ierarhia ITF este Ilona Ghioroaie, care ocupă poziția a doua. Pe locul al treilea este Andreea Roșca. În Top 20 ITF o mai avem pe Georgia Crăciun, care e pe locul 14.

Ilona Ghioroaie tenis itf clasament
Ilona Ghioroaie este pe locul 2 in clasamentul feminin ITF
E urmată de Cristina Ene (26), Oana Simion (28), Ioana Roșca (36), Elena Cadar (40), Ioana Gaspar (44), Alexandra Damaschin (76), Irina Fetecău (83) și de Andreea Mitu (89).

AICI puteți vedea întregul clasament ITF feminin.

La masculin lucrurile nu stau chiar atât de bine. Avem un singur jucător în Top 100 ITF, pe Dragoș Dima, ocupantul locului 68. În Top 200 îl mai avem pe Nicolae Frunză, care e pe 193.

AICI puteți vedea întregul clasament ITF masculin.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top