SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Antrenorul belgian Thierry van Cleemput a venit la București pentru a discuta cu Simona Halep. Iată ce a declarat la sosire

Antrenorul belgian Thierry van Cleemput a venit la București pentru a discuta cu Simona Halep. Iată ce a declarat la sosire

Antrenorul belgian de tenis Thierry van Cleemput

Antrenorul belgian Thierry van Cleemput a sosit duminică noapte la București pentru ca luni să înceapă discuțiile și eventual antrenamentele de probă cu Simona Halep.
Dacă totul va fi în regulă și cele două părți se vor înțelege, el o va însoți pe fostul lider mondial WTA la turneele de la Doha și Dubai, urmând să decidă apoi dacă vor extinde colaborarea până la finalul sezonului, sau dacă se vor despărți.

În vârstă de 50 de ani, fostul tehnician al lui David Goffin a declarat la sosirea în București că încă nu știe cum se va înțelege cu actualul număr 3 mondial. ”Nu am început să lucrez cu Simona. Abia am cunoscut-o în Australia şi am stat de vorbă. După cum ştiţi, are nevoie de ajutor, am venit aici şi poate vom colabora. Acum doar vom sta de vorbă şi poate vom încerca”, a spus Van Cleemput pentru Digi Sport, la sosirea pe Aeroportul ”Henri Coandă”, din București.

Săptămâna aceasta Simona nu are competiții, de aceea e o perioadă bună pentru acomodarea cu posibilul nou antrenor. De lunea viitoare, ea ar trebui să înceapă antrenamentele alături de echipa de Fed Cup, pentru că în zilele de 9 și 10 februarie România va juca în Cehia, la Ostrava, în primul tur al Grupei Mondiale. Apoi, ea se va deplasa la Doha și la Dubai, iar acelea ar urma să fie primele două turnee alături de antrenorul belgian.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top