SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > Australian Open 2019: 9 români înscriși în probele de dublu și-au aflat adversarii din primul tur

Australian Open 2019: 9 români înscriși în probele de dublu și-au aflat adversarii din primul tur

horia tecau jean julien rojer

Nu mai puțin de 9 români sunt înscriși în probele de dublu masculin, respectiv feminin, din cadrul Australian Open 2019. Toți și-au aflat adversarii sau adversarele din primul tur.
La masculin, Marius Copil va face pereche cu maghiarul Marton Fuscovics. Ei vor juca împotriva britanicilor Bambridge și O’Mara.

Horia Tecău și olandezul Jean Julien Rojer au fost desemnați cap de serie numărul 9 și vor juca împotriva perechii Arevalo/ Cerretani.

CITEȘTE ȘI: Ce românce joacă și la ce ore în prima zi a Australian Open 2019

La feminin avem 7 fete înscrise la dublu, două perechi fiind 100% românești.

Ana Bogdan a avut un ghinion maxim. Ea și partenera ei, australianca Anastasia Rodionova vor juca în primul tur contra principalelor favorite, Krejcikova/ Siniakova.

Culmea e că și perechea cotată cu a doua șansă la cucerirea trofeului, Timea Babos/ Kristina Mladenovic, a picat tot cu o jucătoare din România. Aceasta e Raluca Olaru, care face pereche cu Voskoboeva.

Irina Begu și Mihaela Buzărnescu au fost desemnate favorite 10. Ele vor juca împotriva australiencelor Cabrera și Fourlis.

Tot împreună joacă și Irina Bara și Monica Niculescu. Ele joacă împotriva spaniolelor Arruabarrena/ Parra Santonja.

În fine, pe tablou o avem și pe Sorana Cîrstea, care face pereche cu deja tradiționala parteneră, Jelena Ostapenko. Primele adversare: Duan/ Lapko.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top