SUNTETI AICI
ACASA > International > Bianca Andreescu este campioană la Newport Beach, victorie cu care le ajută și pe românce. Ea va fi prima canadiancă din clasament

Bianca Andreescu este campioană la Newport Beach, victorie cu care le ajută și pe românce. Ea va fi prima canadiancă din clasament

Bianca Andreescu și bucuria unui punct reușit

Bianca Andreescu a reușit să câștige primul titlu WTA, la turneul din seria challenger Newport Beach.
Canadianca de origine română Bianca Andreescu a revenit incredibil în finala turneului de la Newport Beach, dotat cu premii în valoare totală de 162.480 de dolari. Bianca a învins-o cu scorul de 0-6, 6-4, 6-2 pe americanca Jessica Pegula și a reușit să cucerească cel mai important titlu al carierei profesioniste. Vedeți mai jos punctul victoriei reușit de jucătoarea care a început tenisul la Pitești și care îi succede pe lista învingătorelor americancei Danielle Collins, cea care a scris istorie la Australian Open 2019.

Cu punctele asigurate, Bianca Andreescu devine, de luni, cea mai bine clasată jucătoare canadiancă din clasamentul WTA. Ea va ocupa locul 68 în lume, făcând un salt de 38 de poziții în ierarhie și depășind-o pe Eugenie Bouchard, cea care în ultimii ani a fost port-stindardul tenisului canadian. Evident, va fi cel mai bun loc ocupat în carieră de Bianca.

Bianca Andreescu și bucuria unui punct reușit
Bianca Andreescu și bucuria unui punct reușit
Bianca Andreescu i-a salvat Anei Bogdan locul în Top 100 WTA

Prin victoria de duminică seară, Bianca Andreescu a reușit să o împiedice pe Pegula să intre în Top 100 mondial. Dacă ar fi învins, americanca ar fi urcat pe locul 100, exact cel pe care era, în clasamentul live, Ana Bogdan. Așa, Bianca le-a dat o mână de ajutor românilor, care vor avea cinci fete în Top 100 WTA, deoarece Monica Niculescu va ieși de luni dintre primele o sută de jucătoare ale lumii.

Rămânând la clasamentul mondial, trebuie spus că acum Bianca este a treia jucătoare de origine română din ierarhia WTA, după Simona Halep, care va fi pe locul 3, și Mihaela Buzărnescu, care va ocupa poziția a 28-a.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top