SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Rafael Nadal se însoară! Era ultimul dintre cei 4 mari care nu făcuse pasul. Când are loc nunta

Rafael Nadal se însoară! Era ultimul dintre cei 4 mari care nu făcuse pasul. Când are loc nunta

Ultimul component al celor ”4 Mari” necăsătorit, spaniolul Rafael Nadal, a decis să facă pasul cel mare. El a cerut-o de soție pe Xisca Perello.
Conform revistei ”Hola”, Rafael Nadal și Xisca Mery Perello sau logodit anul trecut, ân luna mai, la Roma, însă au păstrat secret acest eveniment.

Acum, sursele publicației au aflat că Rafa și cea care îi este iubită de 14 ani se vor căsători în luna octombrie.

Xisca Perello la plaja in Ibiza

Nadal și Xisca Perello sunt iubiți de 14 ani

Nadal s-a îndrăgostit de Xisca Perello când avea 18 ani, iar ea avea doar 16. De atunci au fost de nedespărțit, însă ea a preferat mereu să stea în umbră. De altfel, ea nu e tipul clasic de iubită de tenismen, pentru că a apărut la foarte puține turnee în tribune. De altfel, există o poveste care spune că în primii ani ea nici nu le-a povestit colegilor că se întâlnește cu Rafa, ci aceștia au aflat întâmplător, văzând-o la televizor.

Cum nu a vrut să depindă niciodată de iubitul ei, Xisca și-a terminat studiile și acum are o carieră în asigurări.Toți ceilalți trei mari, Roger Federer, Novak Djokovic și Andy Murray sunt căsătoriți și au copii

Spuneam că Rafael Nadal e singurul dintrei cei 4 mari jucători care rămăsese neînsurat. Roger Federer a fost primul pasul, căsătorindu-se cu Mirka în 2009, cu puțin timp înainte ca aceasta să nască gemenele. De atunci, ea a mai născut și băieți, tot gemeni.

Novak Djokovic s-a căsătorit cu Jelena în 2014, iar de atunci ea a născut un băiat și o fată.

Stefan Djokovic, fiul lui Novak Djokovic, in tribuna la Wimbledon 2018
Stefan, fiul lui Novak Djokovic, il aplauda dupa castigarea turneului de la Wimbledon 2018

Andy Murray e căsătorit din 2015 cu Kim Sears, iar cei doi au două fete.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top