SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Simona Halep știe cine i-ar putea fi antrenor: ”Darren mi l-a recomandat”

Simona Halep știe cine i-ar putea fi antrenor: ”Darren mi l-a recomandat”

Simona Halep la Australian Open 2019

Simona Halep a vorbit marți, după victoria obținută în fața Kaia Kanepi, de la Australian Open 2019, despre problema antrenorului.
”În loja mea au fost Florin Segărceanu și Adrian Marcu. Nu sunt antrenorii mei, dar mă ajută. Voi rezolva și problema antrenorului pentru că nu pot sta așa. Trebuie să găsesc pe cineva care să fie compatibil cu mine. Eu și Darren suntem prieteni. Am stat 4 ani împreună. Vorbim și mă sfătuiește, dar nu mai e antrenorul meu. Nu se pune problema să revină. Darren mi-a recomandat un antrenor și voi ține cont de sfatul lui. Nu pot spune cine e. Încă nu am discutat cu el”, le-a declarat Simona Halep ziariștilor români prezenți la Melbourne. Declarația a fost dată doar în limba română, în discuția separată cu compatrioții noștri de la Australian Open.

Simona Halep: ”Încă mai simt că Darren Cahill e antrenorul meu când vine pe teren”

În conferința de presă ținută în limba engleză, ea s-a mărginit în a spune că va trebui să-și angajeze un antrenor, ”pentru că nu se poate fără antrenor la nivelul acesta”. Totuși, a recunoscut, așa cum ați citit la vremea respectivă și de pe Doartenis.ro., că Darren Cahill a ajutat-o la câteva antrenamente la Melbourne și că încă îl mai consideră antrenorul ei. ”Încă mai simt că Darren e antrenorul meu când vine pe teren. Nu am simțit nici o diferență. El a fost foarte deschis, mi-a dat multe sfaturi. E grozav să îl am în preajmă. De asemenea, e greu să nu îl mai am în echipă. Nu știu ce voi face, am nevoie de un antrenor, pentru că la acest nivel nu poți face nimic singur”, a declarat Simona Halep în conferința de presă susținută în limba engleză.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top