SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Marius Copil > Simona Halep va juca în iunie 2019 două meciuri demonstrative la Cluj. Iată contra cui și când

Simona Halep va juca în iunie 2019 două meciuri demonstrative la Cluj. Iată contra cui și când

Simona Halep Flavia Pennetta us open

O veste bună pentru iubitorii tenisului din Cluj Napoca. Simona Halep va participa la a doua ediție a Sports Festival, alături de Marius Copil, Flavia Pennetta şi Fabio Fognini.
Întâlnirea demonstrativă dintre echipele României şi Italiei va avea loc în 15 iunie, în cadrul ediţiei a 2-a a festivalului şi per total, pe terenul de la BT Arena vor fi 39 titluri ATP sau WTA, din care 3 turnee de Grand Slam şi peste 55 milioane $ încasări din premii. Confruntarea dintre Echipa României şi Echipa Italiei cuprinde 3 meciuri. Unul de simplu feminin, unul de simplu masculin și unul de dublu mixt. Un fel de Cupa Hopman.

De-a lungul timpului, Simona Halep și Flavia Pennetta s-au întâlnit în mai multe partide, dar cea mai importantă a fost cea din semifinalele ediției 2015 a US Open, atunci când s-a impus italianca. Flavia avea să și cucerească titlul.

Flavia Pennetta și Fabio Fognini sunt căsătoriți de trei ani și au un băiețel de aproape doi ani.

Biletele pentru meciul de tenis se pun în vânzare marţi. Primele 2.000 de bilete vor fi disponibile la preţuri speciale de Early Bird: 40 RON categoria III, 80 RON categoria II şi 120 RON categoria I. După epuizarea primelor 2.000 de bilete, preţul biletelor va creşte, respectiv: 60 RON categoria III, 100 RON categoria II şi 160 RON categoria I.

Sports Festival va continua în 2019 seria evenimentelor cu meciul aniversar al Universităţii Cluj care anul acesta împlineşte 100 de ani de la înfiinţare. Prima ediţie Sports Festival a însemnat 4 zile cu 20 de sporturi disponibile gratuit, două meciuri demonstrative de nivel mondial şi peste 100 de sportivi de performanţă, legende, campioni, prezenţi la Cluj.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top