SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Stiri > Cum să alegi meciurile pentru biletul zilei din tenis la pariuri

Cum să alegi meciurile pentru biletul zilei din tenis la pariuri

cum sa alegi meciurile pentru biletul zilei

Tenisul este un sport popular in randul pariorilor, iar deseori poate aduce profit, insa, doar cu o analiza corecta. In cadrul acestui articol, va vom prezenta sfaturi si idei utile ce pot ajuta in alegerea pronosticurilor pentru biletul zilei tenis la pariuri sportive.

Spre deosebire de fotbal, tenisul este un sport individual, astfel ca sunt diferiti factori de care trebuie sa tinem cont inainte de alegerea unui pronostic.

Forma jucatorilor conteaza foarte mult, deoarece la un sport de echipa, desi un jucator nu prinde o zi buna, colegii pot compensa, insa in tenis acest lucru nu este posibil. De asemenea, trebuie luata in calcul si starea de spirit a jucatorilor, dar si disponibilitatea fizica a acestora.

Tenisul este jucat pe o varietate de suprafete, hard indoor (sala), hard outdoor (asfalt), iarba si zgura, care sunt clasificate in functie de viteza jocului, iar in baza acestora ne putem face o idee in alegerea pronosticului, deoarece multi jucatori sunt avantajati de acest aspect. Atat suprafata hard, cat si iarba, avantajeaza jucatorii puternici, care servesc bine, unde Novak Djokovic si Roger Federer au dominat de-a lungul anilor, in timp ce suprafata de zgura incetineste mingea si produce un salt mare al acesteia, iar din acest motiv, avantajul tenismenilor cu serviciu puternic este anulat, insa, un jucator cum este Rafael Nadal, ce loveste foarte bine cu efect, poate iesi in evidenta, el castigand de altfel open-ul francez de 11 ori pe aceasta supfrafata, fiind supranumit “regele zgurii”.

Un alt aspect care nu trebuie trecut cu vederea este istoricul meciurilor directe, care, spre deosebire de cel din fotbal, conteaza mult mai mult, deoarece sunt multe variabile ce ies din calcul. Pe baza acestuia, putem constata daca un tenismen simte bine contra unui anumit adversar, asa ca putem alege un pronostic favorabil.

In functie de jucatori, dar si de suprafata, putem alege anumite pronosticuri. De exemplu, daca vorbim de jucatori puternici, ce evolueaza pe suprafata hard, un pariu pe asi sau tie-break-uri ne poate aduce profit, iar daca partida se disputa pe zgura si protagonisti sunt doi jucatori de valori apropiate, putem miza pe faptul ca vom asista la o infruntare cat mai lunga, in maximum de seturi.

Tipul turneului conteaza foarte mult, deoarece, dupa cum bine stim, majoritatea jucatorilor se motiveaza mult mai bine in turneele de Grand Slam, acolo unde ambitiile sunt mult mai mari.

Miza unui meci este de asemenea extrem de importanta, deoarece conteaza mult ce obiective au jucatorii in cauza, daca doresc sa doboare un record sau sa apere puncte, iar de multe ori ne putem da seama ce intentii au din declaratiile pe care le ofera in presa, dar si din jocul aratat in ultima perioada.

Recomandam sa nu va lasati niciodata influentati de cote, deoarece in tenis este intotdeauna loc de surprize, de aceea, atunci cand alegeti un meci, cel mai bine este sa analizati corect, bazandu-va pe sfaturile de mai sus, cu ajutorul carora se poate scoate profit. Ca de fiecare data, va sfatuim sa nu alegeti multe evenimente pe bilet si sa mizati responsabil.

Cand vine vorba de pariurile pe tenis, majoritatea pasionatilor pariaza clasic, insa cei cu experienta mare au auzit cu siguranta de Betfair Exchange (vezi aici explicatii Betfair Exchange), platforma unde poti face trading pe bursa pariurilor practic. Tenisul este in topul listei traderilor, dat fiind faptul ca exista o volatilitate ridicata a cotelor in timpul partidei.

Leave a Reply

Top