SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Florin Mergea, primul meci – prima victorie din postura de tată

Florin Mergea, primul meci – prima victorie din postura de tată

florin mergea

Florin Mergea a revenit în circuit cu o victorie. Ultimul meci disputat de el a fost în septembrie 2018. De atunci, a suferit o operație și a trăit o imensă bucurie: a devenit tată.
În vârstă de 34 de ani, Florin Mergea a disputat prima partidă de după operația la genunchi suferită la începutul lui octombrie. El participă în Italia, la Trentino, la turneul ITF de 25.000 de euro, acolo unde face pereche cu francezul Albano Olivetti. Favoriți 2, ei s-au impus cu scorul de 4-6, 6-1, 10-5 în primul tur, contra perechii Ejupovic/ Ornago.

Victoria a fost cu atât mai specială pentru Florin, deoarece a fost primul meci jucat sub privirile fiului său, Noah, care îi însoțește în circuit pe părinții săi.

Următorii adversari vor fi Grener și Mertens, dar ceea ce este foarte important este că Mergea se simte bine și poate începe asaltul în clasamentul mondial. Acum, tocmai a urcat pe locul 505 în lume. Din martie, el va face pereche cu canadianul Frank Dancevic și lucrurile se vor îmbunătăți, cu siguranță.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top