SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > Unde va juca România semifinala Fed Cup 2019 cu Franța și eventuala finală cu Australia sau Belarus

Unde va juca România semifinala Fed Cup 2019 cu Franța și eventuala finală cu Australia sau Belarus

hora bucuriei echipei de Fed Cup a Romaniei

România s-a calificat în semifinalele Grupei Mondiale a Fed Cup, învingând, la capătul unui meci dramatic, chiar deținătoarea titlului, Cehia. S-a aflat și unde va avea loc confruntarea cu Franța, din semifinalele Fed Cup 2019 (20-21 aprilie).
Inițial s-a crezut că gazda semifinalei dintre Franța și România va fi stabilită după o tragere la sorți, deoarece singurul meci dintre cele două formații avusee loc pe teren neutru, în SUA, acum mulți ani. Numai că regulamentul din Grupa Mondială a Fed Cup e puțin diferit, în sensul că tocmai pentru a evita astfel de incertitudini, gazdele posibilelor meciuri din semifinale și finală sunt stabilite imediat după tragerea la sorți a meciurilor din primul tur. Astfel, se fac toate împerecherile posibile după ce se știe tabloul și acolo unde nu a mai existat confruntare precedentă se stabilește prin tragere la sorți. Astfel, s-a sorții de anul trecut au decis ca posibila semifinală Franța – România, care a devenit certitudine duminică, va avea loc în Franța. Rămâne ca francezii să anunțe orașul gazdă și suprafața pe care se va juca partida.
De asemenea, se știe și unde va juca România o mult dorită finală. Conform informațiilor Doartenis.ro, indiferent de numele adversarei, că este Australia sau că este Belarus, jucătoarele noastre vor juca în deplasare.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep, după victoria cu Caroline Garcia: ”Mentalul a făcut diferența”

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top