SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > Vești rele pentru tenisul feminin românesc. De luni, două jucătoare vor ieși din Top 100 WTA

Vești rele pentru tenisul feminin românesc. De luni, două jucătoare vor ieși din Top 100 WTA

ana bogdan madison keys australian open

A fost o vreme când aveam patru jucătoare în Top 50 WTA și 7 între primele 100 ale lumii. De luni, vom rămâne cu doar 4 jucătoare în Top 100.
În clasamentul WTA care va fi publicat luni, România va avea doar 4 jucătoare. E vorba de Simona Halep (locul 3 WTA), Mihaela Buzărnescu (28 WTA), Irina Begu (75 WTA) și Sorana Cîrstea (91 WTA). Cu specificația că Irina și Sorana ar putea coborî 2-3 poziții în funcție de rezultatele obținute de alte jucătoare în turneele aflate în desfășurare.

Din păcate, de luni vor ieși dintre primele 100 de tenismene ale lumii Ana Bogdan și Monica Niculescu. Ana va fi în cel mai bun caz pe locul 105 WTA, în vreme ce Monica va coborî pe 106.

Practic, aceste poziționări din clasamentul mondial feminin confirmă faptul că, dacă exceptăm performanțele Simonei Halep, și rezultatele obținute de Mihaela Buzărnescu, tenisul feminin a avut un an 2018 slab, care continuă și în acest sezon, iar acest lucru se vede din păcate în clasament.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top