SUNTETI AICI
ACASA > International > Ce înseamnă să reprezinți Japonia: Naomi Osaka a ajuns păpușă Barbie – FOTO

Ce înseamnă să reprezinți Japonia: Naomi Osaka a ajuns păpușă Barbie – FOTO

Naomi Osaka si trofeul cucerit la Australian Open 2019

Japoneza Naomi Osaka, liderul WTA, profită din plin de faptul că este asiatică, deci are zeci de milioane de fani. Cum simpla asociere cu numele ei aduce o groază de potențiali clienți sponsorilor săi, aceștia s-au îmbulzit să semneze contracte cu ea. Ultima apariție dedicată ei este oarecum surprinzătoare: o păpușă Barbie.
Păpușa Barbie Naomi Osaka este parte a unei serii dedicate femeilor care inspiră. Evident, pentru ca povestea să fie mai frumoasă și emoționantă, ideea producătorilor le-a venit după ce Osaka a declarat că se juca în copilărie cu celebrele păpuşi Barbie, așa că deja s-a oferit și ceva informație de suflet fanilor japonezei.

Mai jos vedeți cum arată păpușa. Nu vreau să fiu rău, dar dacă nu vedeam scris că e Naomi Osaka, nu mi-ar fi trecut prin cap, așa de bine e realizată…

“Faptul că am şansa de a reprezenta oameni care s-ar putea gândi că nu pot fi reprezentaţi este ceva foarte important pentru mine”, a afirmat jucătoarea care a cucerit ultimele două turnee de Grand Slam, US Open 2018 și Australian Open 2019.

Naomi a mai spus că faptul că a ajuns deja păpușă îi arată şi cât de mult i s-a schimbat viaţa în ultimul an. “Este incredibil, pentru că anul trecut nu mi s-ar fi întâmplat aşa ceva, însă în acest an am astfel de oportunităţi”, a spus Osaka.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top