SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep a mai câștigat un titlu acordat de WTA: lovitura lunii februarie

Simona Halep a mai câștigat un titlu acordat de WTA: lovitura lunii februarie

Simona Halep si bucuria victoriei la Australian Open 2019

Simona Halep a fost desemnată autoarea loviturii lunii februarie în WTA, ea fiind câştigătoarea anchetei bazată pe votul fanilor de pe site-ul forului internaţional.
Halep era nominalizată cu o lovitură din meciul cu Eugenie Bouchard, din turul secund al turneului de la Dubai, lovitură cu care a ridicat scorul la 7-6, 2-0.

Pe locul doi în topul loviturilor lunii februarie s-au aflat, după votul fanilor, Elina Svitolina, tot cu o lovitură de la Dubai, pe trei sunt Donna Vekic şi Sofia Kenin (ambele cu faze de la Acapulco) şi pe cinci s-a clasat Caroline Garcia (Dubai). Spre deosebire de alte clasamente similare, de data aceasta nu au mai fost publicate procentele pe care le-a avut fiecare jucătoare.
Simona Halep a pierdut titlul de jucătoarea lunii februarie 2019

Simona Halep a fost nominalizată şi pentru titlul de jucătoarea lunii februarie 2019, dar câştigătoarea votului fanilor a fost, firesc, elețianca Belinda Bencic, cea care a fost chiar cea mai în formă tenismenă a lunii trecute. Românca s-a clasat pe locul doi și a fost urmată de Yafan Wang şi de Sofia Kenin.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top