SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Cea mai tristă conferință de presă, cea a româncelor, după înfrângerea cu Franța – VIDEO

Cea mai tristă conferință de presă, cea a româncelor, după înfrângerea cu Franța – VIDEO

Mihaela Buzărnescu

La finalul meciurilor din semifinala de Fed Cup Franța România, încheiată cu scorul de 3-2 în favoarea gazdelor, jucătoarele noastre au fost nevoite să treacă prin calvarul conferinței de presă. Spun calvar pentru că numai în pielea sportivelor nu trebuie să ne dorim să fim în asemenea momente.
Vedeți mai jos ce au declarat, cu lacrimi în ochi, Irina Begu și Monica Niculescu, dar și Florin Segărceanu. Pentru mine a fost surprinzătoare absența Simonei Halep, pe care aș fi văzut-o alături de coechipierele ei și în aceste momente dificile, dar probabil că era la recuperare, după cele mai bine de 5 ore petrecute pe teren… Oricum, a fost o absență care din punctul meu de vedere nu a picat bine.

“Au fost doar câteva puncte diferenţă. M-am simţit bine în teren. Mulţumesc Simonei pentru ce a făcut. A luptat cu sufletul, dar era obosită, şi-a dorit foarte mult. Îmi pare tare rău, sunt dezamăgită şi nu pot să spun decât că se poate. Ne dorim să câştigăm acea cupă şi nu o să ne dăm bătuţi. A fost grozav, m-am simţit excelent, nu mă aşteptam să fie atâta lume. Am fost foarte aproape, nici nu vă daţi seama cât de aproape, îmi pare rău că nu s-a putut. Îmi pare rău că n-am putut mai mult. Am încercat să o ajut pe Simona cât am putut de muult. Mulţumim suporterilor, au fost extraordinari, cred că nu mai au voce. Şi Simonei, şi echipei”, a declarat Monica Niculescu în conferinţa de presă de la Rouen.

CITEȘTE ȘI:  România este ÎN SEMIFINALELE FED CUP!!!!!

Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:  Fed Cup Franța - România 1-2: Simona Halep ne readuce în avantaj după un meci maraton și dramatic

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top