SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > FOTO: Ce zâmbitori erau în 1971 Ilie Năstase și Ion Țiriac pe coperta revistei Flacăra

FOTO: Ce zâmbitori erau în 1971 Ilie Năstase și Ion Țiriac pe coperta revistei Flacăra

Ilie Nastase si Ion Tiriac pe coperta revistei Flacăra, in 1971

Acum toată lumea când vorbește de tenis se gândește la Simona Halep, dar în anii ’70 idolii românilor erau Ilie Năstase și Ion Țiriac.
Ei au scris pagini întregi de istorie pentru sportul românesc, finalele de Cupa Davis disputate, titlurile de Grand Slam obținute la simplu de Ilie Năstase, sau performanțele obținute la dublu împreună cu Ion Țiriac fiind și acum momente de referință și în mare măsură unice în istoria tenisulul românesc.

Statutul de vedete de care se bucurau cei doi le asigura și locuri pe prima pagină a revistelor vremii. Numai că atunci, spre deosebire de vremurile actuale, când campionii din sportul românesc se numără pe degetele unei singure mâini, atunci, la începutul anilor ’70 aveam o pleiadă întreagă de sportivi cunoscuți și care se luptau de la egal la egal cu cei mai buni din lume, astfel că să ajungi pe coperta unei reviste era chiar ceva remarcabil, dată fiind concurența.În 1970, Ilie Năstase și Ion Țiriac au cucerit titlul de dublu la Roland Garros

Mai jos îi vedeți pe Ilie Năstase și pe Ion Țiriac pe coperta revistei Flacăra care a apărut la 26 iunie 1971. Prospăt finalist la Roland Garros în proba de simplu, Ilie Năstase avea la momentul acelei poze 25 de ani și anii cei mai buni urmau să vină. Ion Țiriac, pe atunci în vârstă de 32 de ani, câștigase în anul precedent, 1970, singurul titlu de Grand Slam de dublu, la Roland Garros, alături de același Ilie Năstase.

Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top