SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Echipa de Cupa Davis a României se antrenează la Piatra Neamț. Cât costă biletele și când are loc meciul cu Zimbabwe

Echipa de Cupa Davis a României se antrenează la Piatra Neamț. Cât costă biletele și când are loc meciul cu Zimbabwe

Echipa Romaniei de Cupa Davis pentru meciul cu Zimbabwe

Aflați de două zile la Piatra Neamț, acolo unde vor juca la finele săptămânii contra echipei statului Zimbabwe, componenții echipei de Cupa Davis a României ne dau vești bune.
Marius Copil, Horia Tecau, Florin Mergea, Dragos Dima, Filip Cristian Jianu și Edris Fetisleam sunt jucătorii convicați de căpitanul nejucător Gabriel Trifu pentru meciul din primul tur al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis, contra echipei din Zimbabwe.

”Suntem pregătiți pentru acest meci, ne dorim mult să câștigăm, și chiar dacă, pe hârtie, părem favoriți clar, trebuie să fim foarte atenți”, au declarat, la unison, jucătorii români, la obligatoria conferință de presă care a avut loc marți.

Cât costă biletele la meciul de Cupa Davis România – Zimbabwe

Meciurile vor avea loc vineri și sâmbătă, la Sala Polivalentă din Piatra Neamț, iar biletele pot fi achiziționate de AICI. Prețul biletului pentru o zi este de 35 de lei.Programul meciurilor din cadrul întâlnirii de Cupa Davis, România – Zimbabwe

Partidele din cadrul întâlnirii de Cupa Davis România – Zimbabwe vor avea loc vineri și sâmbătă, în sala Polivalentă din Piatra Neamț. Iată mai jos programul meciurilor.

Vineri, 5 Aprilie
• ora 14.45 – Ceremonia de deschidere
• ora 15.00 – 2 meciuri de simplu
Sambata, 6 Aprilie
• ora 12.00 – 1 meci de dublu si 2 de simplu

Cine televizează meciul de Cupa Davis România – Zimbabwe

Ca de obicei, meciurile din Cupa Davis ale echipei României sunt transmise de Telekom Sport și de Digi Sport. Ambele posturi de televiziune vor da integral și în direct confruntările de la Piatra Neamț.

Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top