SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup Franța – România 1-1. Florin Segărceanu: ”E un rezultat normal, nu mă surprinde”

Fed Cup Franța – România 1-1. Florin Segărceanu: ”E un rezultat normal, nu mă surprinde”

Florin Segărceanu

România și Franța sunt la egalitate după prima zi a semifinalei de Fed Cup de la Rouen.
După ce Simona Halep a învins-o cu scorul de 6-3, 6-1, pe Kristina Mladenovic, Mihaela Buzărnescu a pierdut cu 6-3, 6-3 în fața Carolinei Garcia. Astfel, scorul general este 1-1, urmând ca duminică să aflăm finalista.

Căpitanul nejucător al echipei noastre, Florin Segărceanu, nu e surprins de rezultatele primei zile: “Este un rezultat normal. Jucătoarele numărul unu şi-au făcut treaba. Simona a făcut un meci bun şi a câştigat relativ uşor. Probabil pentru al doilea meci am fi vrut mai mult, dar jucătoarea numărul unu a Franţei a făcut un meci bun. Mihaela a jucat mai bine decât alte dăţi, dar din păcate în Fed Cup nu este suficient, trebuie să dai mai mult. Nu e un rezultat care să mă surprindă foarte tare”, a spus Segărceanu la Digi Sport.

În ceea ce privește tactica pentru ziua decisivă, Florin Segărceanu a declarat că nu e exclus să o înlocuiască pe Buzărnescu cu o jucătoare din echipa de dublu. Cel mai probabil cu Irina Begu, pentru că Monica nu ar putea disputa două meciuri legate fără a risca o accidentare.Duminică, meciurile semifinalei de Fed Cup Franța – România încep la ora 14.00

Duminică vor avea loc ultimele trei meciuri ale semifinalei de Fed Cup Franța – România. Prima partidă este Caroline Garcia – Simona Halep, prevăzută să înceapă la ora 14.00, ora României.

CITEȘTE ȘI:  Cea mai tristă conferință de presă, cea a româncelor, după înfrângerea cu Franța - VIDEO

Apoi, va urma meciul Kristina Mladenovic – Mihaela Buzărnescu, după care, dacă va fi nevoie, se va disputa întâlnirea Caroline Garcia/ Kristina Mladenovic – Irina Begu/ Monica Niculescu. Toate meciurile vor fi televizate de Telekom Sport și de Digi Sport.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:  FOTO: Simona Halep, Mihaela Buzărnescu și celelalte românce din echipa de Fed Cup, la banchetul oficial

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top