SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup Franța – România: Ce spune Simona Halep de suprafața de joc, dar și celelalte fete despre meci

Fed Cup Franța – România: Ce spune Simona Halep de suprafața de joc, dar și celelalte fete despre meci

Echipa de Fed Cup a României din semifinala cu Franța

Simona Halep și coechipierele ei din echipa de Fed Cup a României au susținut ieri conferința de presă obligatorie de dinaintea semifinale cu Franța. Liderul formației noastre a vorbit despre terenul de joc, unul diferit de cel de la Roland Garros.
Faptul că meciul cu Franța se va disputa în sală, la Rouen, conferă suprafeței de joc alte caracteristici decât le-ar avea în mod normal zgura. Pentru că este o suprafață artificială, așezată pe podeaua unde altădată s-au jucat meciuri de hochei sau de handbal, covorul portocaliu așternut de gazdele semifinalei din Fed Cup este pe placul Simonei Halep. ”Cu siguranţă că este un teren diferit de cel de la Roland Garros, din punctul meu de vedere. Nu vreau să compar terenul de la Roland Garros cu acesta. E diferit, dar amândouă sunt la fel de bune. Jucăm în sală și mingea merge altfel. Terenul îmi place mult. Mi se pare că seamănă cu cel de la Madrid. E o zgură un pic mai tare, dar totodată e multă zgură pe teren și simți mingea bine”, a declarat campioana de la Roland Garros, de anul trecut.

Simona Halep și sparing partnerii
Simona Halep, alături de cei fără de caer nu se poate face pregătirea unui meci de Fed Cup (FOTO: Cristina Huțu/ AGO Vision)

Florin Segărceanu: ”O să avem susținere numeroasă”

Căpitanul nejucător al echipei noastre, Florin Segărceanu, e convins că vacarmul pe care francezii îl vor face la partidele care vor avea loc sâmbătă și duminică va putea fi ușor depășit cu sprijinul suporterilor  români. ”Jucăm într-o sală cochetă. E echilibrată pentru un meci de tenis. Ceea ce e important pentru noi e că o să avem susținere numeroasă. Știm că o să avem foarte mulți spectatori din România și sperăm să echilibrăm entuziasmul suporterilor francezi”, a declarat Segărceanu.

Simona Halep si Florin Segarceanu rad la conferinta de presa din Franta
Simona Halep se întelege foarte bine cu Florin Segărceanu (FOTO: Cristina Huțu/ AGO Vision)

Irina Begu: ”Unitatea noastră a contat cel mai mult”

Irina Begu, una dintre cele mai vechi jucătoare ale echipei noastre, a dezvăluit că încă din 2014 a început construirea acestei performanțe. ”Cred că din 2014 de când am început aprcursul a fost unul foarte frumos. Am fost unite, ne-am ajutat una pe alta și cred că asta a contat cel mai mult: unitatea noastră. Nu pot spune că față de meciul trecut e o diferență. Vrem să ne facem treaba și să fim relaxate”, a declarat ea.

Echipa de Fed Cup a României din semifinala cu Franța
Echipa de Fed Cup a României din semifinala cu Franța (FOTO: Cristina Huțu/ AGO Vision)
Monica Niculescu:”Sunt pregătită să joc, dacă trebuie”

Monica Niculescu, cealaltă eroină de la Ostrava, a spus că abia așteaptă jocurile din Rouen și că e gata să intre și la simplu dacă se va apela la ea. ”Dacă voi fi nominalizată, abia aștept să joc. Am avut nște emoții incredibile în meciul cu Cehia, m-am simțit extraordinar pe teren și abia aștept să trăiesc din nou aceste momente. Sunt pregătită să joc, dacă trebuie. Aș vrea tare mult, pentru că îmi place tare mult sala și abia aștept să mă bucur cu suporterii și echipa pe teren și să lupt pentru țară”, a declarat Monica la conferința de presă.

Monica Niculescu Fed Cup Rouen
Monica Nicuelscu, mereu cu zâmbetul pe buze (FOTO: Cristina Huțu/ AGO Vision)

Mihaela Buzărnescu: ”Sunt la fel de fericită și dacă joc și dacă nu”

Mihaela Buzărnescu, cea care a fost racheta numărul 2 în victoria cu Cehia, a dat dovadă de un fair-play desăvârșit. Ea spune că indiferent dacă va juca sau nu contra Franței, ea va fi la fel de fericită, pentru că va fi alături de echipă. ”Pentru oricare dintre noi ar fi un lucru minunat să intrăm, să evoluăm ca a doua jucătoare. Indiferent care va fi aleasă sunt sigură că vom lupta până la ultima minge. Vom încerca să ajutăm echipa cât de mult putem. Noi suntem pregătite și eu sunt pregătită pentru orice. Să stau pe bancă sau să joc sunt la fel de fericită și încerc să ajut cât mai mult”, a spus Mihaela Buzărnescu, numărul 30 mondial.

Mihaela Buzărnescu
Mihaela Buzărnescu (FOTO: Cristina Huțu/ AGO Vision)
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top