SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup Franța – România: Simona Halep deschide balul pentru România. Iată cine a fost nominalizată a doua jucătoare

Fed Cup Franța – România: Simona Halep deschide balul pentru România. Iată cine a fost nominalizată a doua jucătoare

Ordinea meciurilor semifinalei Fed Cup Franța - România

A fost stabilită ordinea meciurilor din semifinala de Fed Cup Franța – România. Simona Halep va juca prima pentru echipa noastră.




Conforma tragerii la sorți efectuate vineri, Simona Halep, a doua jucătoare a lumii, va juca prima, contra Kristinei Mladenovic. Partida va începe la ora 15.00.

A doua rachetă a României la acest meci a fost desemnată Mihaela Buzărnescu. Ea va juca împotriva numărului 21 WTA, Caroline Garcia. Desemnarea Mihaelei e puțin surprinzătoare având în vedere rezultatele ei din acest început de an, dar și zvonurile referitoare la o posibilă titularizare a Irinei Begu.

Practic, este o tragere la sorți bună, măcar și pentru faptul că pornești teoretic cu un avantaj de 1-0 după primul meci.

Duminică vor avea loc, cu începere de la ora 14.00, următoarele meciuri: Caroline Garcia – Simona Halep, Kristina Mladenovic – Mihaela Buzărnescu și Caroline Garcia/Kristina Mladenovic – Irina Begu/Monica Niculescu. După cum se vede, Raluca Olaru nu a fost reținută între primele 4, dar e gata oricând să dea o mână de ajutor dacă apare ceva neprevăzut.

Ordinea meciurilor semifinalei Fed Cup Franța - România
Programul meciurilor din semifinala de Fed Cup Franța – România




Cine televizează partidele din semifinala de Fed Cup Franța – România

Toate meciurile din aceasta semifinală de Fed Cup Franța – România vor fi televizate în direct de Telekom Sport și de Digi Sport. La ambele posturi se vor organiza și ceva studiouri înainte și după, astfel că două zile amatorii de tenis vor avea tot ce le trebuie pentru a se bucura de ceea ce ne dorim cu toții să se transforme într-un weekend de aur în sportul românesc.

Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top