SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > MTS nu dă bani la tenis, dar își face reclamă cu fetele de la Fed Cup…

MTS nu dă bani la tenis, dar își face reclamă cu fetele de la Fed Cup…

Simona Halep si Florin Segarceanu rad la conferinta de presa din Franta

Scandalul din lumea tenisului care a dus la tăierea finațării MTS către Federația Română de Tenis este binecunoscut iubitorilor sportului. Iată însă că deși nu ajută nici măcar cu un ban tenisul, își face reclamă cu semifinala de Fed Cup Franța – România. 
Pe pagina de Facebook a Ministerului Tineretului și Sporturilor a fost postat joi după-amiază un mesaj însoțit de poze în care se spune că ”Ministerul Tineretului și Sportului a dus Tricolorul românesc la Rouen, unde în weekend România înfruntă Franța în semifinalele FedCup. Ministrul Bogdan Matei le transmite fetelor noastre mult succes! Hai România!”. Mai mult, se anunță că pe acea pagină de Facebook se va transmite în direct și tragerea la sorți a meciurilor, care va avea loc vineri! Evident, așa cum se întâmplă în politică, totul are scop electoral, de câștigare de capital, să vadă lumea ce implicați sunt șefii sportului în competițiile în care sunt angrenați sportivii români.

Singura problemă a acțiunii este că e făcută de reprezentanții unui minister care refuză de aproape doi ani să acorde vreun ban din buget pentru tenismeni! Totul din cauza unui scandal între oamenii de tenis care pare fără sfârșit și pe care nimeni nu îl poate opri. Totuși, dacă tu ca minister nu miști un deget pentru dezamorsarea situației astfel încât să poți subvenționa acest sport, nu e frumos să-ți faci reclamă cu fetele astea.

Dar, când știi că în galerie va fi, din nou, primarul Clujului, Emil Boc, care ți-a mai dat o lovitură de grație la Ostrava, faci orice ca partid să echilibrezi situația politico-sportivă.

Ca să înțelegeți mai bine cum îi văd cei din tenis pe conducătorii MTS, vedeți mai jos mesajul postat acum trei zile pe Insagram de Cosmin Hodor, managerul de imagine al Simonei Halep, dar unul dintre cei mai buni cunoscători ai realităților din tenisul românesc. Apropiat al lui Ion Țiriac, al lui George Cosac și al altor nume importante din tenis, el a exprimat cel mai bine simțămintele celor care se ocupă de acest sport în România.

View this post on Instagram

Situatia in care este sportul romanesc e una critica. Fara iesire, cel putin pentru moment. Toate federatiile sunt in moarte clinica. Pentru a fi resuscitare e nevoie de pricepere in primul rand, fonduri, determinare si rabdare. In acest context, poate una din singurele Federatii care in momentul de fata performeaza, cel putin statistic, nu ca ar fi meritul ei neaparat, e adevarat, dar iti aduce medalie de argint la Rio (una din totalul de 3!!!!), locul 1 mondial la simplu, locul 1 mondial la dublu, castigatori de Grand Slam si de turneul campionilor, i se taie finantrea din 2017 pe motive mai mult sau mai putin obiective (nu intru aici in amanunte). Deci dupa ce ca suntem in rahat, la propriu, cineva din MTS isi permite sa taie finantarea unei Federatii timp de un an jumate. Tocmai cei din MTS pe care ar trebui sa-i tragem la raspundere, de ce sportul romanesc e in situatia asta! Ei nu vad poza mare, isi vad orgolile mici ale unor oameni care se trezesc sa conteste activitatea unei institutii. Nimic constructiv in toate aceste demersuri si masuri. Tu MTS care pana acum ai creat un sistem permisiv pentru ca aceste federatii sa functioneze in acest fel, prin amatorii pe care i-ai promovat in diverse functii, ai o revelatie la sesizarea unuia sau altuia si iti permiti sa iei masura revolutionara de oprire a finantarii a Federatiei Romane de Tenis in toamna lui 2017? E o rusine generala oameni buni! O rusine la adresa activitatii pentru toti copiii si juniorii care in ultima perioada iau cu asalt tenisul datorita ultimelor rezultate. Pentru asta cineva ar trebui sa iasa si sa-si asume niste masuri constructive! In niciun caz sa opreasca finantarea unei federatii care traieste din cei 900.000 eur de la Minister comparativ cu Federatia Franceza de Tenis care are un buget de 300 milioane pe an, cu care ne batem peste o saptamana pentru a duce Romania in finala unei competitii mondiale pe natiuni. Este o rusine, ca federatia de tenis se afla in acelasi film si in aceleasi razboie interne si la 10 ani dupa ce am plecat de acolo. Aceiasi oameni dau din gura care au dat si acum 10 ani si acum 20… in timp ce altii construiesc arene, academii si scoli de tenis…

A post shared by Cosmin Hodor (@cosmin_hodor) on
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top