SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Andreea Mitu > WTA Lugano: Sorana Cîrstea și Andreea Mitu s-au calificat în FINALA DE DUBLU

WTA Lugano: Sorana Cîrstea și Andreea Mitu s-au calificat în FINALA DE DUBLU

Sorana Cirstea la BRD Bucharest Open

O veste foarte bună a venit din Elveția, de la Lugano, acolo unde Sorana Cîrstea și Andreea Mitu au reușit să se califice în finală!
În semifinalele turneului WTA de la Lugano, Sorana Cîrstea şi Andreea Mitu au învins cu scorul de 6-4, 6-3 cuplul elveţien Timea Bacsinszky/ Ylena In-Albon. Partida a durat o oră şi 19 minute.

Ce locuri vor ocupa Sorana Cîrstea și Andreea Mitu după finala de la Lugano

Prin calificarea în finala probei de dublu de la Lugano, Sorana Cîrstea și Andreea Mitu vor sări multe locuri în clasamentul mondial al specialității. Andreea Mitu și-a asigurat chiar revenirea în Top 100 WTA, saltul de 16 poziții aducând-o chiar pe locul 100 în lume. Dacă va cuceri titlul, Andreea va urca pe locul 88.

Sorana Cîrstea a urcat deja 17 poziții, urmând să ocupe de luni măcar locul 82. O victorie în finală ar duce-o pe Sorana pe locul 77 în lume.

Sorana Cîrstea și Andreea Mitu fac pereche pentru prima dată în WTA

Pentru Sorana Cîrstea și Andreea Mitu aceasta e prima finală disputată în această formulă în circuitul WTA. Nici nu avea cum să fie altfel deoarece Sorana și Andreea, deși foarte bune prietene, nu au mai jucat până acum niciodată împreună la dublu.

Sorana, însă, este o foarte bună jucătoare de dublu, numai că în ultimii ani, după accidentarea la umăr care a ținut-o departe de teren câteva luni, a renunțat să mai joace în această probă, pentru că nu a vrut să forțeze inutil. Acum se pare că se simte mult mai bine și iată că a ajuns la a zecea finală WTA de dublu din carieră. Ea are în palmares patru titluri, ultimul cucerit în 2011, la Dallas.

Andreea Mitu, care după ce a devenit mamă a decis să joace doar în proba de dublu, se află la a cincea finală a carierei. Ea are trei titluri în palmares, ultimul anul trecut, la București, unde a făcut pereche cu Irina Begu.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top