SUNTETI AICI
ACASA > International > Finală de vis la Roma: Novak Djokovic – Rafael Nadal. Cine o va televiza

Finală de vis la Roma: Novak Djokovic – Rafael Nadal. Cine o va televiza

djokovic nadal roma tenis

Finala masculină din acest an a turneului de la Roma este una de vis pentru organizatori și pentru iubitorii tenisului. Novak Djokovic și Rafael Nadal se vor lupta pentru trofeu.
De la ora 17.00, ora României, Novak Djokovic și Rafael Nadal se vor confrunta duminică nu doar pentru titlul din capitala Italiei, ci pentru un record. Ambii au acum câte 33 de trofee Masters, iar cine va câștiga ca deveni liderul acestui capitol în tenisul mondial.

Partida este una de vis și pentru că se întâlnesc primii doi jucători ai lumii, conform clasamentului mondial ATP, dar și pentru că e ultima repetiție pentru amândoi înaintea turneului de la Roland Garros. Acolo unde tot cam acesta ar fi scenariul ideal și unde, dacă s-ar impus, Djokovic ar întări teoria lui Mats Wilander, care îl vede pe Nole cel mai bun jucător din toate timpurile.

În semifinale, Novak Djokovic a trecut de argentinianul Diego Schwartzman, scor 6-3, 6-7, 6-3, în timp ce Nadal l-a depăşit pe grecul Stefanos Tsitsipas cu 6-3, 6-4.

Aceasta va fi a 54 întâlnire dintre Djokovic și Nadal, sârbul conducând cu scorul de 28-25. Sârbul a câştigat de patru ori la Foro Italico, în timp ce Nadal s-a impus de opt ori.

Partida va putea fi urmărită la Digi Sport și Telekom Sport.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top