SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Irina Begu va ieși, pentru prima dată după 5 ani, din Top 100 WTA

Irina Begu va ieși, pentru prima dată după 5 ani, din Top 100 WTA

Irina Begu s-a calificat in turul al treilea la Roland Garros 2018

Eliminarea suferită în primul tur la Madrid are efecte dezastruoase pentru poziția din clasament a Irinei Begu. Ea va ieși, de lunea viitoare, pentru prima dată după 5 ani din prima sută mondială.
Irina ocupa locul 96 în clasamentul mondial publicat ieri, însă cele 55 de puncte pierdute prin eliminarea de la Madrid o vor arunca dincolo de locul 110 începând de lunea viitoare. Pentru Irina va fi cea mai slabă poziție pe care o va ocupa după peste cinci ani! Mai precis din 4 mai 2014, atunci când a fost ultima zi în care s-a clasat în afara Top 100 WTA. A fost atunci pe 117, dar începând cu ierarhia publicată pe 5 aprilie a revenit între cele mai valoroase 100 de tenismene ale lumii. De atunci ascensiunea sa a fost continuă până în 2016, când, pe 22 august, a ocupat locul 22 în lume, ce mai bună poziție din carieră.

Chiar dacă a fost de mai multe ori la o victorie de intrarea în Top 20, bucureșteanca a ratat de puțin acel obiectiv, iar acum, rezultatele slabe din ultima perioadă, o vor aduce, iată, înapoi cu cinci ani. Înfrângerea cu Yulia Putintseva (scor 6-4, 6-3) de la Madrid a fost a noua suferită de jucătoarea în vârstă de 28 de ani din cele 17 partide disputate. Din păcate, cele 6 victorii au venit în trei turnee mici, Hobart, Hua-Hin, Budapesta, plus una în primul tur la Australian Open, rezultate care nu au avut darul de a o ajuta să-și apere punctele cucerite anul trecut. Astfel, de luni, România va avea doar trei jucătoare în prima sută mondială, după ce am avut la un moment dat 6, iar viitorul nu arată deloc bine pentru tenisul feminin românesc, care trăiește exclusiv datorită peformanțelor Simonei Halep.CITEȘTE ȘI:  Irina Begu, Mădălina Gojnea, Elena Bogdan şi Alexandra Cadanţu, pe cele mai bune locuri din carieră!

Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:  Nou record stabilit de Simona Halep în clasamentul WTA. Ce poziții ocupă româncele în lume

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top