SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > ȘTIRILE ZILEI DIN TENIS, 31 mai 2019: Roger Federer, primul jucător care ajunge la 400 de meciuri în turneele de Grand Slam!

ȘTIRILE ZILEI DIN TENIS, 31 mai 2019: Roger Federer, primul jucător care ajunge la 400 de meciuri în turneele de Grand Slam!

Roger Federer la Roland Garros 2019

Iată cele mai interesante știri ale zilei din tenisul mondial.  1. Marius Copil și Horia Tecău s-au calificat în optimile de dublu la Roland Garros 2019. Ambii jucători români înscriși pe tabloul masculin de dublu s-au calificat în optimile de finală. Fiecare cu alt partener. Copil joacă alături de Rohan Bopanna și ei au trecut cu 6-3, 6-3 de Ricardas Berankis/ Yoshihito Nishioka. Tecău și Jean Julien Rojer au trecut cu 6-4, 6-4 de Benjamin Bonzi/ Antoine Hoang, iar în optimi vor juca împotriva fraților Bryan pentru a treia oară în ultima lună.
  2. Roger Federer, primul sportiv cu 400 de meciuri în turneele de Grand Slam. Elveţianul Roger Federer a mai stabilit un record uluitor: a devenit primul sportiv din istorie care a disputat 400 de meciuri în turneele de Grand Slam. Țineți cont că pentru a câștiga un titlu un jucător are nevoie de 7 partide, ca să vă dați seama de numărul imens de turnee disputate de fostul lider mondial. Culmea, recordul a venit chiar la Roland Garros, competiție pe care nu a mai frecventat-o în ultimii ani. ”Este adevărat că am jucat multe meciuri la turnee de Grand Slam şi este cu atât mai plăcut că am ajuns la numărul 400 la Roland Garros, pentru că am multe recorduri la Wimbledon şu US Open. Însă orice reuşesc la Roland este foarte special, am jucat mult aici. Este primul Mare Șlem la care m-am aflat pe tabloul principal” a declarat Roger Federer după victoria cu 6-3, 6-1, 7-6 obținută în fața norvegianului Casper Ruud, în turul 3. De asemenea, Federer e, la cei 37 de ani ai săi, și cel mai în vârstă jucător calificat în optimile turneului parizian în ultimii 50 de ani.
  3. Naomi Osaka rămâne lider mondial și după Roland Garros. Japoneza Naomi Osaka a răsuflat ușurată vineri, după ce Karolina Pliskova a fost eliminată în turul 3 al turneului parizian de Petra Martic, scor 6-3, 6-3. Prin acest rezultat, asiatica e sigură ca va ocupa primul loc în clasamentul mondial indiferent de rezultatul ei sau al oricărei alte jucătoare rămase pe tabloul principal.  4. Nicole Gibbs a fost operată de cancer. Americanca Nicole Gibbs a fost operată cu succes de cancer la glandele salivare, ea anunţând pe reţelele de socializare că perioada de indisponibilitate va fi mai mare decât a estimat iniţial, astfel că nu va putea evolua la turneul de la Wimbledon. Ea speră că boala a fost eradicată după intervenţia chirurgicală suferită. Gibbs a fost diagnosticată cu această formă rară de cancer la începutul lunii mai.
  5. Nicolas Mahut s-a retras din activitate. Francezul Nicolas Mahut, unul dintre eroii celui mai lung meci din istorie, s-a retras din activitate. Punctul final al carierei l-a reprezentat înfrângerea suferită în fața lui Leonardo Mayer, în turul al treilea de la Roland Garros. Momentul a fost unul emoționant pentru toată lumea, cu fiul lui Mahut intrat pe teren să-l consoleze pe jucător.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top