SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Ashleigh Barty este noul lider al tenisului mondial feminin

Ashleigh Barty este noul lider al tenisului mondial feminin

Ashleigh Barty, cu trofeul cucerit la Birmingham

Australianca Ashleigh Barty a avut o vară perfectă: a cucerit titlurile de la Roland Garros și Birmingham și a devenit noul lider mondial al tenisului feminin!
În finala turneului britanic, Barty a învins-o cu scorul de 6-3, 7-5, într-o oră şi 28 de minute, pe nemțoaica Julia Goerges, reușind ca, prin punctele acumulate, să o depășească în ierarhie pe Naomi Osaka. Pentru australiancă este al treilea trofeu din 2019 la simplu, ea impunându-se și la Miami, pe lângă Roland Garros. Barty a devenit, astfel, cea de-a 27-a jucătoare lider mondial din istoria tenisului și a doua australiancă după Evonne Goolagong Cawley și a înlocuit-o pe Osaka în frunte după o domnie de 21 de săptămâni. Interesant este că acum trei ani, jucătoarea în vârstă de 23 de ani era pe locul 623, ea revenind în circuit după o pauză de doi ani în care a jucat… cricket.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top