SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > Schimbare de ultimă oră în demonstrativul de la Cluj al Simonei Halep. Flavia Pennetta, schimbată cu o altă vedetă a tenisului

Schimbare de ultimă oră în demonstrativul de la Cluj al Simonei Halep. Flavia Pennetta, schimbată cu o altă vedetă a tenisului

Simona Halep, în echipamentul pe care îl va purta la Roland Garros 2019

O veste de ultimă oră vine de la Cluj, acolo unde Simona Halep nu va mai juca demonstrativul împotriva Flaviei Pennetta, ci împotriva slovacei Daniela Hantuchova.Italianca Flavia Pennetta a anunțat că s-a accidentat la un antrenament înaintea sosirii la Cluj-Napoca, pentru meciul demonstrativ cu Simona Halep, de la Sports Festival, așa că locul ei a fost luat de o altă fostă jucătoare de top, slovaca Daniela Hantuchova. Mie totul mi se pare cusut cu ață albă și sunt aproape sigur că că Pennetta nici nu s-a gândit vreo secundă să vină să joace, sau că organizatorii știau de această schimbare de mai mult timp, pentru că astfel de înlocuiri nu se fac peste noapte. În plus, e foarte greu de crezut că o suni pe Hantuchova marți seară și ea vine cum o chemi.

Comunicatul oficial sună cam așa: ”Din cauza unei accidentări suferite în timpul unui antrenament pentru meciul demonstrativ din 15 iunie, organizat la Cluj-Napoca, Flavia Pennetta va fi înlocuită. Sports Festival aduce o altă mare jucătoare în terenul amenajat pe BT Arena: Daniela Hantuchová. Campioana din Slovacia a ocupat în 2003 locul cinci la nivel mondial şi a câştigat şapte turnee WTA”.

Totuși, așa cum veți putea vedea din fotografiile de mai jos, spectatorii nu au de ce să se plângă, pentru că se vor putea delecta cu prezența uneia dintre cele mai frumoase foste jucătoare din circuitul profesionist și, probabil, una dintre primele trei din istorie la capitolul lungimea picioarelor.

View this post on Instagram

✌️?‍♀️?summer callin

A post shared by Daniela Hantuchova (@danielahantuchovaofficial) on
Meciul demonstrativ de tenis dintre Simona Halep, Marius Copil, Fabio Fognini şi Daniela Hantuchová are loc în 15 iunie, de la ora 17.30, la BT Arena. În sală se va afla şi australianul Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep. Antrenorul va susţine un masterclass, ”The art of coaching”, sâmbătă, iar accesul se va face doar pe bază de invitaţie.

Evenimentul central al manifestărilor este întâlnirea demonstrativă de tenis, cu două meciuri de simplu şi unul de dublu, care îi vor avea protagonişti pe Simona Halep și Marius Copil din partea României, respectiv pe Daniela Hantuchova și Fabio Fognini din partea străinilor.

View this post on Instagram

#california life ???#gelato time

A post shared by Daniela Hantuchova (@danielahantuchovaofficial) on
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top