SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep a fost eliminată la Eastbourne în sferturi

Simona Halep a fost eliminată la Eastbourne în sferturi

Simona Halep la Eastbourne

A doua participare a Simonei Halep la turneul de la Eastbourne s-a încheiat tot în sferturile de finală. De data aceasta, a învins-o Angelique Kerber.
Simona Halep pornea cu șansa a doua în fața nemțoaicei Angelique Kerber pe iarba de la Eastbourne și din păcate nimic nu a putut împiedica înfrângerea. În ciuda unor game-uri foarte disputate și a unor veniri la fileu inspirate, Simona nu a putut opri jocul de metronom al campioanei de anul trecut de la Wimbledon. Partida s-a încheiat cu scorul de 6-4, 6-3 în favoarea lui Kerber, care a obținut a doua victorie din tot atâtea meciuri disputate pe iarbă în fața jucătoarei noastre. Astfel, și această a doua participare la Eastbourne s-a încheiat, pentru Halep, în sferturi. În urmă cu doi ani, ea pierdea în aceeași fază, dar în fața danezei Caroline Wozniacki.

Chiar dacă eliminată, Simona nu va pleca de la acest turneu, pentru că ea are un parcurs foarte bun în proba de dublu, acolo unde face pereche cu Raluca Olaru. Cele două românce au ajuns în semifinale, după ce au învins în sferturile de finală, cu scorul de 2-6,6-0, 10-4, de cuplul Alicja Rosolska/ Zhaoxuan Yang. Următoarele adversare pentru cele două românce vor fi Kirsten Flipkens şi Bethanie Mattek-Sands.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top