SUNTETI AICI
ACASA > Andy Murray > ȘTIRILE ZILEI, 20 iunie 2019: Andy Murray a revenit cu o victorie pe teren

ȘTIRILE ZILEI, 20 iunie 2019: Andy Murray a revenit cu o victorie pe teren

Andy Murray, la primul meci din anul 2019

Iată cele mai importante știri petrecute în tenis în ziua de 20 iunie 2019.1. Andy Murray a revenit pe teren cu o victorie. După ce la începutul anului nu știa dacă va mai putea juca vreodată tenis, el făcând în acest sens o ultimă operație, Andy Murray a revenit joi pe teren. El a jucat doar la dublu și, alături de Feliciano Lopez, a reușit să se califice în turul secund al turneului de la Queen’s, după 7-6, 6-3 obținut în fața cuplului Cabal/ Farah, doar perechea favorită 1 a competiției.

2. Marius Copil s-a calificat în semifinalele de dublu la Ilkley. Marius Copil a ajuns în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de 137.560 de euro de la Ilkley, unde face pereche cu francezul Ugo Humbert. În sferturi, ei au trecut cu 6-3, 6-3 de australienii Alex Bolt/ Max Purcell. Din păcate, la simplu lucrurile nu stau așa de bine, românul fiind eliminat în optimi de japonezul Go Soeda, care s-a impus cu 7-6, 6-3.

3. Naomi Osaka, eliminată la Birmingham. Liderul clasamentului mondial, japoneza Naomi Osaka, a fost învinsă de Iulia Putinţeva din Kazahstan, scor 6-2, 6-3, în turul secund al turneului de  la Birmingham. Astfel, Ashleigh Barty are o șansă mare de a trece pe primul loc, dacă va cuceri titlul la turneul englez.4. Monica Niculescu, în sferturi la Ilkley. Monica Niculescu face o repetiție foarte bună pentru calificările turneului de la Wimbledon. Ea s-a calificat în sferturile turneului de la Ilkley, după ce a învins-o cu scorul de 3-6, 6-1, 6-2 pe Redecca Anderson, din SUA.

5. Maria Sharapova nu a rezistat decât două meciuri la Mallorca. Revenită după o lungă absență în circuit, rusoaica Maria Sharapova a fost învinsă în turul secund al turneului de la Mallorca de nemțoaica Angelique Kerber. Aceasta s-a impus cu scorul de 6-2, 6-3.

6. Roger Federer continuă cursa spre al 10-lea titlu de la Halle. Elvețianul Roger Federer s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Halle, acolo unde a cucerit deja 9 titluri de-a lungul carierei. În optimile de finală, elvețianul l-a învins cu scorul de 7-6, 4-6, 7-5 pe francezul Tsonga.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top