SUNTETI AICI
ACASA > Andy Murray > ȘTIRILE ZILEI DIN TENIS, 21 iunie 2019: Nick Kyrgios și-a dat din nou în petec. A fost amendat cu 17.500 de dolari

ȘTIRILE ZILEI DIN TENIS, 21 iunie 2019: Nick Kyrgios și-a dat din nou în petec. A fost amendat cu 17.500 de dolari

Nick Kyrgios s-a luat și de șapca arbitrului

Iată cele mai importante știri din tenisul mondial din ziua de 21 iunie 2019.1. Nick Kyrgios, amendat cu 17.500 de dolari pentru comportament nesportiv la Queens. Australianul Nick Kyrgios și-a dat din nou în petec, de data asta la Queens. El a fost amendat cu 17.500 de dolari. El s-a certat la meciul câștigat cu spaniolul Roberto Carballes Baena, scor 7-6, 6-3, atât cu arbitrul de scaun, cât și cu cel de linie. “Nu o să dau sută la sută când un arbitru de linie truchează meciul, nu mai vreau să joc”, a spus Kyrgios. “Bro, tu faci mişto de mine. Mingea a fost mult aut, fără glumă. Ce faci? De fapt, ce faci tu aici? Bro, e o glumă! Refuz să mai joc. Şi şapca ta arată ridicol, nici măcar nu e soare”, i-a transmis Kyrgios arbitrului de scaun, care s-a făcut că nu aude remarca despre şapca lui, însă l-a avertizat pe jucător pentru conduită nesportivă. Tenismenul australian a continuat partida, dar s-a certat şi pe el însuşi: “Atât de leneş, fă ceva, eşti atât de leneş! Ai jucat FIFA până la 03.00, la ce să te aştepţi…”.

Nick Kyrgios s-a luat și de șapca arbitrului
Nick Kyrgios s-a luat și de șapca arbitrului

2. Marius Copil a fost eliminat în semifinalele de dublu la Ilkley. Marius Copil și francezul Ugo Humbert au ratat calificarea în finala probei de dublu din cadrul turneului de la Ilkley, dotat cu premii de 137.560 de euro. Ei au fostînvinşi în semifinale, cu scorul de 6-0, 4-6, 10-4, de echipa Santiago Gonzalez/ Aisam-Ul-Haq Qureshi, cap de serie 1.

3. Andy Murray, asaltat de jucătoare care vor să joace dublu mixt cu el. Revenit în activitate după o a doua operație la șold, Andy Murray este în căutare de parteneră pentru proba de dublu mixt la Wimbledon. “Am vorbit cu vreo două jucătoare, dar am fost refuzat”, a afirmat el. Această destăinuire a declanșat o adevărată acțiune virală pe net, foarte multe tenismene autopropunându-se să joace alături de el. Kirsten Flipkens, Coco Vandeweghe și chiar retrasa Casey Dellacqua i-au dat medaje haioase. De asemenea, de un foarte mare umor a dat dovadă Naomi Broady, care ar trebui să joace cu fratele ei, Liam: “Mă dezic de carnea şi sângele meu, Liam, ca să joc cu tine”. Dar cireașa de pe tort a fost oferită de fosta mare jucătoare Billie Jean King, ajunsă acum la 75 de ani: “Mi-am consultat agenda. Disponibilă şi am sărit deja în pantofi”, a glumit ea.4. Roger Federer: ”Și eu mă joc pe Play Station sau Super Mario”. Într-un interviu pentru Clique Dimanche, Roger Federer spune că se vede ca o persoană normală, soț, tată, prieten, dar nicidecum un superman. ”Sunt o persoană absolut normală, îmi place ca tuturor să mă joc pe Play Station sau Super Mario, dar din păcate din cauza antrenamentelor și a turneelor, trebuie să fac sacrificii și nu mai pot acorda timp hobby-urilor mele, cum sunt fotbalul, tenisul de masă sau schiul. Dar voi relua toate aceste activități imediat după ce mă voi retrage, acel moment fiind încă departe, sper”, a declarat el.

5. Naomi Osaka, amendată cu 4.000 de dolari la Birmingham. Liderul clasamentului mondial WTA, japoneza Naomi Osaka, nu a avut deloc o săptămână bună la Birmingham. Eliminată de Yulia Putintseva la Birmingham, asiatica a fost atât de supărată încât nu a mai venit la conferința de presă. Cum există reguli pentru asta și jucătoarele nu pot face tot ce le taie capul, ea a fost amendată cu 4.000 de dolari.

6. Lleyton Hewitt a primit wild-card pentru turneul de dublu de la Wimbledon. Australianul Lleyton Hewitt e cel mai retras jucător în activitate. El în mod normal s-a retras, a și plâns la acel moment, acum câțiva ani, dar de atunci tot mai joacă în probe de dublu, când primește wild-card. Cum la Wimbledon e fost campion, el a primit o invitație pentru proba de dublu, că nu putea să mai încurce lucrurile la simplu, având în vedere că nu a mai jucat în această probă de mai mulți ani.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top