SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Simona Halep ESTE CAMPIOANĂ la Wimbledon!

Simona Halep ESTE CAMPIOANĂ la Wimbledon!

Simona Halep, la Wimbledon 2019

Simona Halep este noua campioană de la Wimbledon. Românca a făcut un meci excepțional în fața Serenei Williams, pe care a redus-o la postura de sparring-partner și s-a impus cu scorul de 6-2, 6-2.
Simona Halep a transformat în realitate visul de zeci de ani al iubitorilor sportului din România: a cucerit titlul de simplu la Wimbledon, un trofeu pe care nici marele Ilie Năstase nu a izbutit să îl câștige. În finala ediției 2019, Simona Halep a fost absolut imperioală, dându-i o adevărată lecție de tenis mult mai celebrei Serena Williams, aflată în căutarea celui de-al 24-lea titlu de Grand Slam. Jucătoarea noastră s-a impus, într-o oră, cu scorul de 6-2, 6-2 și a obținut probabil cel mai important trofeu al carierei. Pentru că să câștigi la Wimbledon, pe iarbă, acolo unde doar cei mai mari dintre cei mai au erușit să se impună, este un lucru absolut fabulos.

Pentru Simona, acesta este cel de-al doilea titlu de Grand Slam din carieră, după ce anul trecut a izbutit să ridice deasupra capului trofeul de la Roland Garros, și cel de-al 19-lea WTA.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top