SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > Bianca Andreescu a urcat pe locul 14 în lume după victoria de la Toronto. România a rămas cu doar două jucătoare în Top 100 pentru prima dată după 11 ani

Bianca Andreescu a urcat pe locul 14 în lume după victoria de la Toronto. România a rămas cu doar două jucătoare în Top 100 pentru prima dată după 11 ani

Bianca Andreescu cu trofeul cucerit la Toronto, la Rogers Cup 2019

Noul clasament oficial WTA confirmă căderea jucătoarelor de tenis din România: avem doar două tenismene în Top 100 mondial.
Așa cum vă spuneam încă de săptămâna trecută, nouă clasament mondial are doar două jucătoare românce în Top 100 WTA: Simona Halep, locul 4, și Irina Begu, locul 91. În rest, avem alte șapte tenismene în top 200: Sorana Cîrstea – locul 103, Monica Niculescu – locul 104, Mihaela Buzărnescu – locul 136, Patricia Ţig – locul 138, Ana Bogdan – locul 141, Gabriela Ruse – locul 179 și Irina Bara – locul 194.

Naomi Osaka e noul lider mondial WTA

În fruntea clasamentului, Naomi Osaka a revenit pe primul loc, aceasta fiind a 22-a săptămână de supremație mondială, în care a întrecut-o pe australianca Ashleigh Barty. Asiatica se mai bucură de această poziție pentru maximum patru săptămâni, pentru că pentru ea US Open va însemna începutul sfârșitului perioadei de lider mondial, având în vedere că e deținătoarea titlului, iar jocul ei este unul care lasă de dorit, ca să nu spunem mai mult.Bianca Andreescu a urcat pe locul 14 în clasamentul mondial WTA

Cel mai mult mă bucură însă saltul Biancăi Andreescu, care reprezintă Canada – felicitări părinților că au luat cea mai bună decizie pentru ea – dar care nu uită niciodată să le mulțumească românilor care o susțin. E o fată care pare de mare bun simț și chiar îmi place mult de ea și de felul ei de a fi. De talent nu mai zic, pentru că nu știu dacă în istorie au mai reușit multe jucătoare să câștige ambele finale de turnee Premier disputate, și asta în primul an de joc pe tablourile WTA. Campioana de la Toronto a urcat până pe locul 14 după retragerea din finală a Serenei Williams și poate visa în continuare chiar la intrarea în Top 10. Acum, ea se odihnește – s-a retras de la Cincinnati – și probabil că o vom revedea la US Open.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top