SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Horia Tecău s-a calificat în semifinalele de dublu la Washington. De ce e foarte importantă această perioadă pentru român

Horia Tecău s-a calificat în semifinalele de dublu la Washington. De ce e foarte importantă această perioadă pentru român

Horia Tecău și Jean Julien Rojer la Rotterdam 2019

Horia Tecău și Jean Julien Rojer s-au calificat în semifinalele probei de dublu de la Washington după o victorie importantă, împotriva fraților Bryan.
Horia Tecău și Jean Julien Rojer s-au calificat în semifinalele probei de dublu de la Washington după ce au învins cu scorul de 7-6, 4-6, 10-8, de gemenii americani Bob şi Mike Bryan. În faza următoare, învingătorii vor da piept cu echipa australiană Alex de Minaur/ John Peers.

Obiectivul lui Horia Tecău: calificarea directă la Jocurile Olimpice

Pentru Horia, care este situat acum pe locul 15 în clasamentul ATP de dublu, această perioadă este una doarte importantă, deoarece orice victorie reprezintă un plus pentru totalul punctelor sale. El anul trecut nu a mai jucat nici un meci după Wimbledon, din cauza accidentării la talpă, așa că acum, până la finalul sezonului, nu mai are ce să apere. Iar acest aspect este foarte important în pespectiva calificării la Jocurile Olimpice. Acolo unde primii 10 jucători din clasamentul mondial de dublu din momentul deadline-ului, care va fi cam după Roland Garros 2020, se califică direct la JO și pot evolua în concursul de dublu cu orice partener din aceeași țară situat în Top 300.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  ATP Cincinnati 2018: Horia Tecău a jucat prima semifinală de la revenire și va urca în clasamentul de dublu

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top