SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > US Open 2019: Adversarii românilor din primul tur. Îi avem pe Simona Halep, Sorana Cîrstea, Mihaela Buzărnescu, Monica Niculescu și Marius Copil

US Open 2019: Adversarii românilor din primul tur. Îi avem pe Simona Halep, Sorana Cîrstea, Mihaela Buzărnescu, Monica Niculescu și Marius Copil

Simona Halep, la Cincinnati

Cu o distribuție mai mică decât de obicei, românii și-au aflat adversarele din primul tur al turneului US Open 2019. Avem patru fete și un băiat direct acceptați pe tabloul principal.
Simona Halep, cap de serie numărul 4, va evolua cu o jucătoare venită din calificări. În turul secund, va juca în manşa a doua cu Katerina Kozlova din Ucraina, sau cu o altă jucătoare din calificări. În turul 3 cea mai periculoasă adversară ar fi Barbora Strykova, din Cehia, dar intersant se anunță meciul din optimi, acolo unde, dacă Simona va ajunge, ar putea juca împotriva Biancăi Andreescu. Sau a Carolinei Wozniacki, deși pare o utopie că daneza va ajunge până acolo. Din sferturi încolo chiar nu mai contează cu cine ar putea juca, pentru că oricine ar fi va fi o jucătoare puternică.

Sorana Cîrstea va juca în primul tur cu Katerina Siniakova din Cehia, un meci foarte dificil pentru jucătoarea noastră.

Monica Niculescu o va întâlni pe ucraineanca Daiana Iastremska, iar aceasta va porni ca favorită.

Mihaela Buzărnescu va juca împotriva nemțoaicei Andrea Petkovic, iar la cum stau lucrurile, pentru româncă este cam ultima șansă de a ataca revenirea în Top 100 WTA până la finalul anului.

La masculin, Marius Copil, singurul jucător român din Top 300, îl va întâlni în primul tur pe francezul Ugo Humbert. Și pentru Marius acesta e cam ultimul turneu la care poate aduna puncte bune, în încercarea de a termina anul în Top 100 ATP. Pentru că, să nu uităm, pentru arădean urmează, la finele lunii octombrie, momentul apărării punctelor cucerite prin calificarea în finala de Basel, acolo unde a fost învins anul trecut de Roger Federer.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  Avem cinci jucătoare pe tabloul principal de la US Open 2019. Ana Bogdan, ultima sosită

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top