SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Bianca Andreescu, după calificarea în semifinale la US Open 2019: ”Cred că merit să fiu aici”

Bianca Andreescu, după calificarea în semifinale la US Open 2019: ”Cred că merit să fiu aici”

Bianca Andreescu

Bianca Andreescu s-a calificat în semifinalele de la US Open 2019, iar la conferința de presă a fost extrem de volubilă.
”A fost nevoie de foarte multă muncă. Pasiunea a existat întotdeauna, chiar și în momentele grele am încercat să îmi păstrez optimismul”, a declarat Bianca Andreescu după victoria, 3-6, 6-2, 6-3, obținută în fața belgiencei Elise Mertens.

”Cred că oricine ar fi șocat să ajungă în semifinalele unul Grand Slam, deoarece toți visăm la acest moment încă de când eram copii, de când am pus pentru prima dată mâna pe rachetă. În mod cert am luptat din greu pentru a ajunge în acest moment, așa că eu cred că merit să fiu aici și sper să pot merge până la final”, mai spus jucătoarea canadiană de origine română. Ea a recunoscut că ”dacă cineva mi-ar fi spus acum un an că voi ajunge în semifinale la US Open, i-aș fi spus că e nebun”.

În ceea ce privește meciul din semifinale, cu Belinda Bencic, programat în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 3.00, ora României, Bianca are speranțe mari. ”M-am antrenat cu Bencic o dată, la Toronto. Am descoperit că lovește mingea foarte devreme. Îi place să fie agresivă, are un serviciu foarte bun. De asemenea, se mișcă foarte bine. Așa că voi face tot ce pot să mă concentrez pe ceea ce am eu de făcut, pentru că eu cred că jocul meu poate pune în dificultate multe jucătoare”, a afirmat Andreescu.

CITEȘTE ȘI:  Ce a declarat Bianca Andreescu după calificarea în finala de la Indian Wells 2019

Deja campioană la Indian Wells și Toronto, Bianca este conștientă că este foarte dificil să cucerească titlul la acest turneu. ”În acest moment, oricine poate câștiga turneul. Toate celelalte semifinaliste sunt jucătoare excepționale. Așa că știu că nu va fi ușor în următorul meci, și nici în finală, dacă voi ajunge acolo”, a mai spus canadianca de origine română.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep, Ana Bogdan, Sorana Cîrstea și Marius Copil joacă joi în turul 2 la US Open. De la ce ore sunt meciurile

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top