SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Bianca Andreescu, după victoria de la US Open 2019: ”Vreau să devin numărul 1 în lume”

Bianca Andreescu, după victoria de la US Open 2019: ”Vreau să devin numărul 1 în lume”

Bianca Andreescu si Serena Williams, la festivitatea de premiere de la US Open 2019

Bianca Andreescu a avut o conferință de presă foarte lungă din postura de campioană la US Open. Ea a recunoscut care este obiectivul ei în tenis, dar și cum s-a simțit pe teren în victoria, 6-3, 7-5, obținută în fața Serenei Wiliams.
”Mi-am spus să rămân concentrată pe tactica mea, după ce Serena a revenit de la 1-5 la 5-5. Ea juca mai bine şi cred că publicul a ajutat-o cu adevărat. Am încercat să opresc zgomotul. Nu mă mai puteam auzi gândind. Era foarte, foarte tare. Dar asta face acest turneu atât de special. Mă aşteptam să revină, este o campioană şi campioanele asta fac. A fost greu să fac abstracţie de toate acestea, dar cred că am făcut o treabă bună până la urmă. Am încercat să respir cât mai mult din momentul în care m-am trezit şi până la finală, am încercat să-mi stăpânesc nervii, nu a fost uşor, dar cred că am făcut-o bine tot anul. Planul meu a fost să o fac să muncească pentru fiecare minge, să-i dau cât mai multe mingi înapoi în teren şi cred că a fost un pic intimidată de asta. Cred că sunt unele asemănări în jocul nostru, încercăm să ţinem punctele scurte cu stilul nostru agresiv, încrecăm să folosim serviciul ca pe un avantaj şi luptăm din greu. Dar vreau să am ceva al meu, am un stil diferit de cel al multor jucătoare din circuit şi merge bine, trebuie doar să-l mai îmbunătăţesc. Nu m-am gândit să fiu celebră, obiectivele mele sunt să câştig cât mai multe Grand Slam-uri şi să devin numărul 1 în lume. Nu mă plâng de celebritate, a fost un an extraordinar. Nu mă întrebaţi despre permiu, pentru că nu am niciun indiciu. Nu am deţinut niciodată atât de mulţi bani”, a declarat Andreescu, în conferinţa de presă de după finală.

CITEȘTE ȘI:  Cine este Bianca Andreescu, jucătoarea care le-a eliminat pe Caroline Wozniacki și pe Venus Williams la WTA Auckland 2019?

Canadianca de origine română a recunoscut că a visat dintotdeauna la titlul de la US Open. “Este o nebunie… Am visat la acest moment de mult timp, după ce am câştigat Orange Bowl. După câteva luni, am crezut asta, că pot ajunge la acest nivel. Mi-am închipuit asta în fiecare zi. Ca totul să devină realitate, chiar este o nebunie”, a mai spus ea.

CITEȘTE ȘI: Cine este antrenorul care spune că Bianca Andreescu este mult mai puternică mental față de Simona Halep.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

CITEȘTE ȘI:  Elina Svitolina a depășit-o pe Simona Halep în clasament. Ce loc ar putea ocupa românca după US Open

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top