SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Bianca Andreescu este ÎN FINALA de la US Open 2019! Cu cine se va lupta pentru titlu

Bianca Andreescu este ÎN FINALA de la US Open 2019! Cu cine se va lupta pentru titlu

Bianca Andreescu si bucuria victoriei

Ceea ce la începutul US Open părea un vis al unei adolescente, a devenit realitate: Bianca Andreescu chiar va juca pentru titlul de Grand Slam de la New York!
În semifinala disputată în această dimineață, Bianca Andreescu a învins-o cu scorul de 7-6, 7-5 pe elvețianca Belinda Bencic, calificându-se, astfel, în prima finală de Grand Slam a carierei. Meciul a durat două ore şi 13 minute și la finalul lui, Bianca a devenit prima tenismenă de origine română calificată în finala de la US Open.

Adversară în finala care va avea loc sâmbătă îi va fi Biancăi americanca Serena Williams. Aceasta a învins-o în semifinale pe ucraineanca Elina Svitolina, scor 6-3, 6-1, şi este la un singur meci de a 24-a victorie la un turneu de Mare Șlem, ceea ce ar însemna egalarea recordului deţinut de Margaret Court.

Campioana americană este pentru a 33-a oară în finala unui Grand Slam, pentru a 10 oară la US Open, unde a cucerit deja 6 titluri.

Bianca Andreescu și Serena Williams s-au întâlnit și în finala de la Toronto

Bianca Andreescu și Serena Williams s-au întâlnit şi în finala turneuluide la Toronto, unde sportiva americană a abandonat. Acela a fost al doilea titlu important din cariera canadiencei de origine română, după cel de la Indian Wells, cucerit, de asemenea, tot în acest sezon.

În urma acestei calificări, Bianca Andreescu este sigură de ocuparea locului 9 în clasamentul mondial. Dacă va câștiga titlul, ea va urca pe poziția a cincea în lume și o va depăși pe Simona Halep, care va cădea pe 6.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top