SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Cu cine și când va juca miercuri Simona Halep în optimile de la Wuhan Open 2019

Cu cine și când va juca miercuri Simona Halep în optimile de la Wuhan Open 2019

Simona Halep, la Wuhan Open 2019

Simona Halep a început cu dreptul ultima parte a sezonului. Ea s-a calificat în optimile de finală la Wuhan și și-a asigurat revenirea în Top 5 mondial. Miercuri, de la ora 6.00, în direct pe Digi Sport 2, va juca în optimile de finală.





Calificată direct în turul secund al turneului de la Wuhan, Simona Halep a învins-o cu scorul de 6-3, 6-2, pe cehoaica Barbora Strykova. Favorita 4 a competiției chineze a avut nevoie de o oră şi 25 de minute pentru cea de-a şasea victorie consecutivă în faţa jucătoarei din Cehia.

”Mă simt extraordinar, pentru că am putut să câştig. Am jucat un pic mai bine ca anul trecut. Sunt fericită că am revenit aici şi că am putut să joc, să încerc să joc cel mai bun tenis. Ne ştim una pe cealaltă destul de bine, mă simt încrezătoare de fiecare dată când joc împotriva ei, e întotdeauna dificil, aşa că nu sunt relaxată când intru pe teren să joc cu ea. Este o jucătoare extraordinară. Eu încerc să dau totul pe teren la fiecare meci pe care-l joc şi să încerc să câştig”, a declarat Halep, la interviul de pe teren.

Următoarea ei adversară va fi Elena Ribakina, din Kazahstan. Ocupanta locului 50 WTA, aceasta este campioana en-titre a turneului WTA de la București. Aceasta a învins-o cu scorul de 6-1, 6-7 (3), 6-2, pe tunisianca Ons Jabeur. Partida va avea loc miercuri, de la ora 6.00, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport.

Indiferent de rezultatul meciului, Simona Halep și-a asigurat revenirea în Top 5 mondial. Ea ocupa, la începutul săptămânii, poziția a șasea și tocmai a trecut în clasamentul live de Bianca Andreescu, care nu joacă în această săptămână. Dacă va cuceri titlul în China, Halep va reveni în Top 3 WTA.



Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI



Leave a Reply

Top