SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > El este iubitul japonezei Naomi Osaka. E un nume cunoscut în muzica rap

El este iubitul japonezei Naomi Osaka. E un nume cunoscut în muzica rap

Naomi Osaka si iubitul ei, rapper-ul YBN Cordae

Fostul lider al clasamentului WTA, japoneza Naomi Osaka, are un nou iubit. Acesta e rapper-ul YBN Cordae.
Dacă o întrebi pe Naomi Osaka, nici ea nu îți poate spune dacă din punct de vedere sportiv a avut un an bun sau nu. A cucerit titlul la Australian Open, e adevărat, dar în rest nu a avut rezultate deosebite, sferturile de finală fiind, cu excepția turneului de la Stuttgart, unde a ajuns în semifinale, punctul terminus al parcursului ei la turnee. În ciuda acestui fapt, ea a revenit pentru puțin timp pe primul loc în lume în această vară, însă acest lucru a fost doar rodul întâmplării, nu al prestației constant bune din turnee.

Tocmai de aceea, l-a concediat pe antrenorul Jermaine Jenkins, căruia, desigur, la nivel declarativ, i-a mulțumit pentru tot ajutorul dat și a trecut prin toate celelalte formule de politețe pe care le găsim în discursul concedierii cuiva.

Totuși, dacă pe plan sportiv lucrurile sunt așa și așa, pe plan personal, ele merg perfect. Japoneza care va împlini 22 de ani în luna octombrie este îndrăgostită de un rapper american, YBN Cordae. Cu un an mai mic decât ea, acesta tocmai și-a lansat primul album, ”The lost Boy”, și pare una dintre viitoarele stele ale genului. Osaka a fost cea care dezvăluit relația lor, postând pe Instagram o fotografie cu ei îmbrățișați la Hollywood.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:  ȘTIRILE ZILEI DIN TENIS, 1 iunie 2019: Serena Williams și Naomi Osaka, eliminate la Roland Garros 2019. Se ”curăță” tabloul pentru Simona

Leave a Reply

Top