SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Omul care a descoperit-o pe Bianca Andreescu: ”Mentalul Biancăi este mai bun decât al Simonei Halep”

Omul care a descoperit-o pe Bianca Andreescu: ”Mentalul Biancăi este mai bun decât al Simonei Halep”

Bianca Andreescu, cu trofeul cucerit la US Open 2019

Succesul Biancăi Andreescu la US Open 2019 a surprins pe toată lumea, mai puțin pe primul ei antrenor. Acesta este român și a pregătit-o la Pitești în primii trei ani de activitate, pe când familia ei a încercat inutil să găsească un motiv să revină în România.
Daniel Hristache i-a pus practic racheta în mână Biancăi Andreescu și a pregătit-o timp de trei ani în cei mai dificili ani, cei în care se pun bazele. Atât de bine s-au înțeles, încât atunci când Bianca a plecat în Canada, l-a rugat să o însoțească, așa cum a recunoscut Hristache în primăvară, în timpul unui interviu acordat pentru Radio România Actualități. A refuzat, dar a păstrat legătura cu jucătoarea canadiană de origine română și, așa cum tot el recunoștea, de multe ori Andreescu simte nevoia să vorbească după meciuri cu el, pentru a afla și părerea lui despre jocul ei.

Rămas la Pitești, unde pregătește alți viitori campioni, Daniel Hristache a acordat un interviu pentru ”Weekend Adevărul”, în care vorbește despre Bianca și despre începuturile ei, dar și despre diferențele dintre Andreescu și Simona Halep, portdrapelul tenisului românesc. ”Aş remarca, în primul rând, mentalul Biancăi, care e mult mai puternic faţă de cel al Simonei, jocul plat, agresivitatea. Zona de confort din teren pentru Bianca e foarte avansată, iar la Simona doi, trei metri în spatele terenului”, a declarat Daniel Hristache pentru sursa citată.

În vârstă de 45 de ani, el a dezvăluit și care sunt calitățile noii campioane de la US Open: ”Dacă ar fi să nominalizez câteva calităţi, aş spune fizicul, ambiţia, seriozitatea şi faptul că era foarte tenace. Plus că era foarte serioasă la antrenamente. Cea mai specială amintire din perioada în care am antrenat-o la Piteşti e primul ei joc pe puncte în care am remarcat incredibila ei dorinţă de victorie”, a mai spus Hristache.

CITEȘTE ȘI:  Turneul Campioanelor 2019: S-a stabilit ziua în care va debuta Simona Halep. Iată cu cine va jucaCum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:  Miami Open 2019: Bianca Andreescu, la victoria 31. A învins-o iar pe Kerber. Ce loc și-a asigurat în clasamentul WTA

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top