SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Rafael Nadal a ajuns la 19 titluri de Grand Slam. El a cucerit a patra oară US Open

Rafael Nadal a ajuns la 19 titluri de Grand Slam. El a cucerit a patra oară US Open

Rafael Nadal, cu trofeul de la US Open 2019

Rafael Nadal îi suflă în ceafă bine lui Roger Federer la capitolul trofee de Grand Slam. El a ajuns la 19, la doar unul în spatele elvețianului.
Rafael Nadal, ocupantul locului 2 în lume a a câştigat pentru a patra oară titlul la US Open, impunându-se în patru ore şi 49 de minute în finala cu rusul Daniil Medvedev, scor 7-5, 6-3, 5-7, 4-6, 6-4.

Nadal a mai câștigat US Open în 2010, 2013 şi 2017. Pentru el este al 19-lea titlu de Grand Slam din carieră. El a mai câștigat Australian Open o dată (2009), Roland Garros de 12 ori (2005, 2006, 2007, 2008, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2017, 2018, 2019) și Wimbledon de două ori (2008, 2010).

Roger Federer rămâne lider al numărului de trofee de Grand Slam, cu 20 de reușite.

“Aşa cum am spus mereu, îmi place să fiu cel care a câştigat cel mai mult, dar când merg să mă antrenez nu mă gândesc la asta. Joc tenis penturu că iubesc asta. Iar tenisul înseamnă mai mult decât turneele de grand slam. Joc pentru a fi fericit. Victoria de azi mă face super-fericit, dar şi acum trei săptămâni a fost un bun moment, când am câştigat la Montreal. Titlurile de grand slam sunt cele care atrag fanii şi creează emulaţie, este bine pentru sportul nostru. Sunt onorat să fac parte din această luptă, dar repet mereu acelaşi lucru. Nu ne putem petrece zilele spuând că avem mai mult sau mai puţin decât altul, pentru că am fi frustraţi dacă am gândi aşa. Că am mai mult sau nu, nu asta mă face fericit sau nu. Trebuie să mă gândesc la cariera mea într-o manieră diferită faţă de a visa la locul I. Vreau să fiu competitiv cât mai mult posibil. Ori dacă eu caut cu adevărat să am locul I, pot pierde ani de carieră. Sunt acolo, am o şansă, ar fi extraordinar, dar nu este obiectivul meu principal”, a declarat Nadal la conferința de presă de după victorie.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top