SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep s-a retras de la Zhengzhou pentru a merge la o nuntă?

Simona Halep s-a retras de la Zhengzhou pentru a merge la o nuntă?

Simona Halep, alături de prietenele ei, la nuntă

Simona Halep ar fi trebuit să participe în această săptămână la turneul de categorie Premier de la Zhengzhou (China). Chiar dacă a fost eliminată de la US Open cu 10 zile înaintea startului competiției chineze, ea s-a retras de la acest turneu, invocând o accidentare. De fapt, în weekend avea o nuntă…
În tenis, retragerile de la turnee sunt ceva la ordinea zilei. Nu de puține ori, nume mari sunt anunțate că participă la competiții la care în mod normal nu ar avea ce să caute și, deloc surprinzător, cu o săptămână înainte de startul respectivului turneu, respectivele vedete sunt apucate brusc de dureri la vreo încheietură sau la spate. Motive medicale pe care nu are nimeni cum să le contrazică și care asigură și o retragere fără penalizare.

Din păcate, așa a făcut și Simona Halep a procedat la fel cu turneul de la Zhengzhou. Programat în China în perioada 9-15 septembrie, imediat după US Open, el se află la prima ediție și, a „antamat-o” pe româncă încă de la finalul lunii iulie. ”Sunt nerăbdătoare să joc la Zhengzhou Open. Este de fiecare dată plăcut să adăugăm un nou oraş în calendar şi am auzit că provincial Henan are multe de oferit. Abia aştept să vizitez oraşul şi să le prezentăm fanilor de acolo un tenisde clasă mondială”, declara atunci Simona Halep, luând prin surprindere pe toată lumea. Nu pentru că vroia să participe la un turneu nou-venit în calendarul WTA, ci pentru că își încărca fără nici un sens programul, săptămâna de după US Open fiind, în mod tradițional, una de reîncărcare a bateriilor în vederea ultimei părți a sezonului. Mai ales pentru cineva care era favorit la calificarea în fazele superioare ale ultimului Grand Slam al anului.


Între eliminarea de la US Open și startul turneului de la Zhengzhou avea 10 zile de pauză

Numai că eliminarea prematură a Simonei de la US Open – în turul al doilea, în prima zi de joi a turneului – făcea mai mult decât posibilă prezența în China. Timp de refacere avea destul (10 zile), sezonul american a fost mai mult dezamăgitor decât obositor, deci Zhengzhou venea ca o mănușă pentru cineva aflat în căutarea formei de odinioară și, mai ales a unor puncte poate decisive în îndeplinirea obiectivului declarat, revenirea pe primul loc până la finalul sezonului. Numai că, din nou, Simona Halep a surprins: s-a retras de la Zhengzhou preferând să își prelungească vacanța. Evident, a fost invocată o accidentare, așa cum se procedează în circuit. De data asta a fost la gleznă: ”Sunt dezamăgită să mă retrag de la Zhengzhou Open, deoarece abia aşteptam să joc într-un nou oraş pentru prima dată. Din nefericire, am avut dureri la glezna stângă şi echipa mea medicală mi-a spus că ar fi cel mai bine să nu joc săptămâna viitoare. Doresc turneului mult succes în primul an şi sper să vin anul viitor”, a declarat Halep, într-un comunicat, potrivit site-ului WTA.În weekend a fost la nunta unui bun prieten

Practic, din toate acțiunile întreprinse se părea că Simona nu a intenționat niciodată să participe la turneul chinez și că toată ”bucuria” cu care aștepta prezența în China era doar pentru a populariza turneul. Numai că Halep mai avea un motiv să se retragă de la acest turneu. Ea a participat în weekend la o nuntă a unui bun prieten, care este nelipsit de la petrecerile organizate de Simona, de Cosmin Hodor sau de Horia Tecău. Evident, dacă ar fi jucat în China nu ar fi putut fi prezentă la ceremonie… Imagini de la aceasta a postat pe Instastory luni dimineață și se pare să s-a simțit foarte bine alături de Irina Antonie și alte prietene care au fost, de asemenea, invitate.

Simona Halep, alături de Irina Antonie, la nuntă

Simona Halep, alături de prietenele ei
Simona Halep, alături de prietenele ei

Simona Halep, alături de prietenele ei, la nuntă
Simona Halep, alături de prietenele ei, la nuntăCum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top